Muğla Haberleri

Şehirlerarası yolcu otobüsü Milas’ta otomobili biçti! 1 ölü 3 yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde aynı yöne seyreden bir yolcu otobüsü ile çarpışan otomobildeki Hüseyin Dursun (59) hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Hüseyin Dursun, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi sekreteri olarak görev yapıyordu ve yaralı üç kişi de üniversite personeliydi.

Kaza, Bodrum’un Güvercinlik Mahallesi yakınlarındaki Milas-Bodrum karayolu Maya Kavşağı’nda meydana geldi.

İddialara göre, Hatay’dan Bodrum’a gelen İbrahim Aksu’nun yönetimindeki 31 HM 081 plakalı otobüs, aynı yönde seyir halinde olan 48 TC 747 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Takla atarak karşı şeride geçti

Çarpmanın etkisiyle otomobil orta refüje çarptı, takla atarak karşı şeride geçti ve hurda haline geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Savrulan otomobilde bulunan 64 yaşındaki Hüseyin Dursun olay yerinde hayatını kaybederken, diğer yaralılar Tuncay Taylan (50), Ahmet Zeybek (53) ve Ünal Tolun (47) ağır yaralı olarak kurtarıldı ve hastanelere sevk edildi.

Kazada otobüs yolcuları büyük bir şok yaşadı. Otobüs şoförü İbrahim Aksu ise gözaltına alındı.

Fakülte Sekreteri hayatını kaybetti

Kazada hayatını kaybeden Hüseyin Dursun’un Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi sekreteri olduğu belirtildi. Dursun’un ölüm haberi üniversitede büyük bir şok etkisi yarattı. Kazada ayrıca yaralanan Prof. Dr. Ahmet Zeybek’in Fen Fakültesi’nde öğretim üyesi, yaralı Tuncay Taylan ile Ünal Torun’un ise üniversite personeli oldukları öğrenildi. Hüseyin Dursun’un cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.