Gündem

Fenomenler tek tek dökülüyor: Sırada Nevra Bilem var! Dolandırıcılıkla suçlanıyor

Polatlar’ın ardından dikkatler, bu kez fenomen Nevra Bilem’e çevrilmiş durumda. Güzellik merkezi sahibi olan fenomen çift Dilan ve Engin Polat’ın gözaltına alınmasının ardından, yakın takibe alındı. Sosyal medya hesapları üzerinden her adımları detaylıca incelenmeye başlandı. Fenomenlerden biri olan Nevra Bilem, şimdi dolandırıcılık iddialarıyla gündemde. Onlarca kişi, “Nevra Bilem bizi dolandırdı” diyerek suç duyurusunda bulundu.

Evli ve iki çocuk annesi olan Nevra Bilem’in sosyal medya hesabında 1.5 milyon takipçisi bulunuyor. Lüks yaşantısını sıkça sosyal medyada paylaşan fenomen, özellikle külçe altınlarla ilgili paylaşımlarıyla dikkat çekiyordu. Ancak eşinin isteği üzerine aldığı külçe altınlarının ardından, sosyal medyada dolandırıcılık iddiaları gündeme geldi.

Reklam dolandırıcılığı yaptığı iddia edildi

Her gün sosyal medya hesaplarından yeni reklamlar yayınlayan fenomen Nevra Bilem’in reklam dolandırıcılığı yaptığı iddia edildi. Birçok kişi, fenomeni şikayet etmek için polis karakollarına başvurdu.

“Bu şahıs sadece parasına bakıyor” diyen bir mağdur, “Bedava tatil için butona basıp numaranızı bırakabilirsiniz” şeklinde bir hikaye gördüğünü ve şansını denemek istediğini belirtti. Ancak 15 gün sonra bedava tatilin olmadığını ve aslında devremülk satışı yapıldığını öğrendiğini ifade etti. Mağdur kadın, “Bu şahıs sadece parasına bakıyor” diye konuştu.

Dilan Polat’la yakın arkadaş

Show Haber’den İhsan Yalçın’ın haberine göre, daha önce dolandırıcılık suçlamasıyla anılan Nevra Bilem’in sosyal medya hesabından sürekli reklam yayınladığı ve Dilan Polat’ın yakın arkadaşı olduğu iddia edildi.

Başka bir mağdur, fenomenin bedava tatil reklamından birkaç ay sonra mobilya reklamı yaptığını ve bu reklam üzerinden sipariş verdiğini ancak parayı akrabasının hesabına gönderdiğini söyledi. Dolandırıldığını iddia eden kişi, “Firma ile anlaşma yapılıyorsa paranın firmanın hesabına yatması gerekir. Neden kaynının hesabına gönderiyorsun?” şeklinde konuştu.

Şikayetler arttı

Dolandırıldığını iddia eden kadın kendisiyle aynı durumu yaşayanların Nevra Bilem’e sosyal medya üzerinden mesaj attıklarını söyleyerek, “Beni bile Instagram üzerinden engelledi” dedi. Fenomen ismin engellediği dolandırıldığını iddia eden kişiler soluğu karakolda alarak Nevra Bilem’den şikayetçi oldu.