EkonomiGündem

Vodafone hat sahipleri dikkat: 300 TL birden indirim olacak!

Garanti BBVA tarafından bir açıklama yapıldı. Banka, Vodafone kampanyası başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında 300 TL indirim kazanılacak. Kampanya hakkında tüm detaylar müşteriler için açıklandı. Kampanyanın 30 Kasım tarihine kadar devam edeceği bildirildi.

Garanti Bankası müşterisi olanlara Vodafone kampanyası düzenledi. Bankadan alınan bilgilere göre, VODAFONE kodu ile Garanti BBVA Mobil’den müşterisi olup, Vodafone Her Şey Yanımda’da geçerli 300 TL indirim kazanılacak. Aynı zamanda Bonus ile 300 TL Vodafone Her Şey Yanımda harcamasına 300 TL bonus fırsatından da yararlanılacak.

GARANTİ BANKASI VODAFONE KAMPANYASI AÇIKLAMASI;

Kampanyadan 1 – 30 Kasım 2023 tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımı ile ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan ve VODAFONE promosyon kodunu uygulamaya giren bireysel müşterilerimiz faydalanabilir.

VODAFONE promosyon kodunun Garanti BBVA Mobil’deki Profil ve Ayarlar adımında yer alan Promosyon Kodu Paylaş/Gir alanından ilgili kampanya seçilerek girilmesi gerekmektedir.

Koşulları sağlayarak, promosyon kodunu giren müşterilerimize Vodafone Yanımda uygulamasının online alışveriş platformu Her Şey Yanımda’da ve vodafone.com.tr/her-sey-yanimda kullanılabilecek 300 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 300 TL indirim kodu tanımlanacaktır.

Müşterilerimiz Vodafone indirim koduna, Garanti BBVA Mobil uygulaması veya Garanti BBVA İnternet Bankacılığı’nda yer alan “Kampanyalar” alanından ulaşabileceklerdir. Kupon kodları 3 gün içerisinde ilgili alandan paylaşılacaktır.

Kampanyalar alanına mobil uygulama içerisindeki “çan” ikonu, ardından sağ üstteki “hediye paketi” ikonundan ulaşılmaktadır.

Kişiye özel üretilen indirim kodları, en geç 15 Aralık 2023 saat 23:59’a kadar kullanılabilir. Bu tarihe kadar kullanılmayan kodlar geçerliliğini yitirecektir.

Garanti BBVA’lı olan ve VODAFONE kodunu giren müşteriler, 300 TL indirime ek olarak, Bonus kredi kartı başvurusu yapmaları ve onaylanması durumunda Bonus kredi kartları ile Vodafone Yanımda uygulamasının online alışveriş platformu Her Şey Yanımda’da ve vodafone.com.tr/her-sey-yanimda sitesinde tek seferde yapacakları 300 TL’lik ilk harcama sonrası 300 TL bonus kazanacaktır.

Bonus kredi kartı ile Vodafone Yanımda uygulamasının online alışveriş platformu Her Şey Yanımda’da ve vodafone.com.tr/her-sey-yanimda sitesi üzerinden ilk ve tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri harcama sonrasında 300 TL bonus kartlarına yüklenecektir.

Kampanya dahilinde kazanım sağlayabilmek için Bonus kartın 30 Kasım 2023 tarihi öncesinde alınmış ve ilk alışverişin yine 10 Aralık 2023 tarihinden önce yapılmış olması gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan alışverişler kampanyaya dahil olmayacaktır.

Kampanya dahilinde kazanılan 300 TL bonus 14 Aralık 2023 tarihinde yüklenecek olup, 15 Aralık 2023 – 15 Ocak 2024 tarihleri arasında kullanılabilecektir. Kullanılmayan bonuslar 16 Ocak 2024 tarihinde geri alınacaktır.

İndirim kodları para ile satılamaz veya paraya çevrilemez.

İndirim kampanyası, müşterimizin Vodafone hesabında tanımlı farklı kampanyalar ile birleştirilemez.

Kampanya dönemi içinde 1 kişi en fazla 1 indirim kodu kazanabilir.

Kazanılan kupon kodları Vodafone Yanımda uygulamasının online alışveriş platformu Her Şey Yanımda’da ve vodafone.com.tr/her-sey-yanimda sitesinde sepetim alanında Kampanya/İndirim Kodu girişinde ilgili kod yazılarak kullanılabilmektedir.

Bir alışverişte sadece bir adet indirim kodu kullanılabilir, kodlar tek kullanımlıktır, bölünemez.

İptal ve iade durumlarında müşterilere yapılacak geri ödeme tutarı, indirim harici tutar olacaktır.

Bu kampanyadan 18 yaşından küçükler yararlanamaz