İzmir HaberleriPolitika

CHP Efes Selçuk Gençlik Kollarına taze kan

Geçtiğimiz aylarda yeni yönetim kurulunu seçen CHP Efes Selçuk ilçe örgütü, Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulunda da yeniliğe gitti. CHP Efes Selçuk Gençlik Kolları yeni Başkanlığına Kubilay Kazmacı getirildi.

Yaklaşan yerel seçim çalışmaları kapsamında saha çalışmalarını hızlandıran CHP Efes Selçuk İlçe Örgütü taze kan almaya devam ediyor. Üyelik çalışmalarının da devam ettiği CHP Efes Selçuk’ta mevcut Gençlik Kolları Başkanı Mithatcan Durur yerini yeni Başkan Kubilay Kazmacı’ya bıraktı.

CHP Efes Selçuk Gençlik Kolları, sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak yeni Başkan ve yönetimi kamuoyu ile paylaştı. CHP Efes Selçuk Gençlik Kolları sayfalarından yapılan paylaşımda i; “CHP Efes Selçuk Gençlik Kollarına Kubilay Kazmacı Başkanlığında yeni yönetim Kurulu ataması gerçekleşti. Bugüne kadar görevlerini partililik bilinciyle yürüten Mithatcan Durur Başkanlığındaki yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyor, Cumhuriyet Halk Partisi ailemizi büyüterek birlik içinde devraldığımız bayrağımızı daha ileriye taşıyacağımıza inancımızın tam olduğunu belirtiyoruz” denildi.

CHP Efes Selçuk İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:

Başkan – Kubilay Kazmacı
Bşk. Yrd. – Beste Karakoç
Deste Kaçmaz
Gizem İlhan
Yeliz Çekiç
Ahmet Arslan
Doğuş Can Özer
Emre Yürük
İrfan Sorucu
Kaan Uçak
Mehmet Avcı
Metin Karabıyık
Tunçhan Ceritoğlu
Yusuf Süer