Magazin

Yılmaz Erdoğan senaryosunu yazdığı diziyle ekranlara dönüyor

Ünlü oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, kaleme aldığı İnci Taneleri dizisi ile ekrana dönüyor. İnsanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine kurulu olan dizi, izleyicilere heyecan dolu bir hikaye sunacak. Uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönen Erdoğan, dizinin senaryosunu yazmanın yanı sıra ‘Azem Yücedağ’ karakterine hayat verecek.

İki yıl süren özverili bir hazırlık sürecinin ardından ortaya çıkan İnci Taneleri dizisi, pamuk ipliğiyle örülmüş insan ilişkilerini anlatan bir hikayeyi seyirciyle buluşturacak.

BKM Yapım imzalı dizinin oyuncu kadrosunda; Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi güçlü isimler yer alıyor. Şenol Sönmez’in yönetmen koltuğunda oturduğu İnci Taneleri dizisinden setten gelen ilk kareler, izleyicilerle buluştu.

Sosyal medyada paylaşılan ilk karelere dair yapılan yorumlarda, “Nihayet güzel bir dizi geliyor”, “Heyecanla bekliyoruz”, “Başrolde Yılmaz Erdoğan varsa orası iyidir” gibi olumlu ifadeler dikkat çekti.