Muğla Haberleri

Bodrum’da kan donduran cinayet! 16 yaşındaki çocuk annesini öldürdü

Bodrum’da dehşet veren bir cinayet meydana geldi. Muğla’nın Bodrum ilçesinde, 16 yaşındaki bir genç, annesini acımasızca bıçaklayarak öldürdü. Olayın daha da üzücü tarafı, cinayetin gerçekleştiği sırada evde 12 yaşındaki kardeşinin bulunmasıydı.

Umurça Mahallesi Yaka Sokak’ta yaşanan olay, akşam saatlerinde gerçekleşti. Bilgilere göre, 16 yaşındaki D.D. isimli genç, bir arkadaşıyla birlikte yaşadığı eve gelen annesi Figen Bezmez (47), içeri girdiği sırada arkadaşı dışarıda kaldı. D.D., kapıyı kilitledikten sonra henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışmada annesinin boğazını bıçakladı ve vücuduna çeşitli yerlerden bıçak darbeleri indirdi.

Evinin önünde vefat etti

Yaralı bir şekilde dışarı çıkan Figen Bezmez, yere yığıldı. Vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ancak sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde 2 çocuk annesi Figen Bezmez’in yaşamını yitirdiğini belirledi. D.D. ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay sırasında Bezmez’in 12 yaşındaki diğer çocuğunun da evde bulunduğu ortaya çıktı. Küçük çocuk, annesinin trajik ölümü karşısında gözyaşlarına boğuldu. Figen Bezmez’in, oğlu D.D. ile yaşadığı sorunlar nedeniyle küçük oğluyla birlikte otelde kaldığı öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.