İzmir Haberleri

İzmir, Manisa, Afyonkarahisar, Denizli, Muğla’ya duyuru yapıldı: Meteoroloji’den sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden açıklamada bulunarak sağış uyarısında bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar’da sağanak yağış görüleceği bildirildi.

METEOROLOJİ DUYURDU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülke genelinde görülecek yağışların Marmara’nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu’nun batısı ile Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinde kuvvetli, Batı Akdeniz’in doğusunda çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.

EGE BÖLGESİ

Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve aralıklı sağanak yağışlı, zamanla iç kesimlerinin yükseklerinin karlakarışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu sabah saatlerinde Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın, güneyli yönlerden kuvvetli (50-80 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR 8°C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, yağmurlu, zamanla karlakarışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu sabah saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

DENİZLİ 11°C, 12°C

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak yağışlı

İZMİR 12°C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak yağışlı

MUĞLA 8°C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak yağış