EkonomiGündem

İş Bankası kart sahiplerine güzel haber: Kartlara 400 TL yüklenecek!

İş Bankası kart sahiplerine güzel bir haber geldi. İş Bankası müşterilerini yakından ilgilendiren kampanya açıklaması yapıldı. Banka, birçok sektörde düzenlediği kampanyalarıyla dikkat çekerken, müşteriler de bu kampanyalara ilgi gösteriyor. İş Bankası, market sektöründe geçerli olan kampanyasına ilişkin detayları duyurdu.

İş Bankası, market kampanyasını açıkladı. Bankadan alınan kampanya bilgilerine göre, Maximum Mobil’den veya İşCep’ten Market Kampanyası’na katılıp, 1 Kasım- 10 Aralık 2023 tarihleri arasında Maximum Kart ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapılacak 600 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinden sonra farklı günlerde yapılacak 600 TL ve üzeri her peşin alışveriş için 40 TL verilecek. Öte yandan MaxiMil olarak da kullanılabilecek toplam 400 TL MaxiPuan verilecek.

İŞ BANKASI MARKET KAMPANYASI AÇIKLAMASI;

Kazanılan MaxiPuan’lar 15 Aralık 2023 tarihinde en son kullandığınız kartınıza yüklenecektir.

MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Ocak 2024’dür.

Kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximum özellikli kredi kartı olması durumunda MaxiPuan olarak yüklenecektir.

Kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması durumunda ise MaxiMil’e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak yüklenecek ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecektir.

Maximiles’a yüklenen puanlar Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 400 TL MaxiPuan kazanabilir.