İzmir HaberleriPolitika

Özgener’den İZTO üyesine tam destek

AK Parti Buca Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu tamamlayan Buca Güçbirliği Platformu Başkanı ve İzmir Ticaret Odası Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Ahmet Selik, İZTO Başkanı Mahmut Özgener’i ziyaret etti. Özgener, Selik’e çıktığı yolda başarılar diledi ve desteğini ifade etti.

Uzun yıllardır İzmir Ticaret Odası bünyesinde komite ve meclis üyelikleri görevlerinde de bulunan halen İzmir Ticaret Odası Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Buca Güçbirliği Platformu Başkanı Ahmet Selik, 31 Mart yerel seçimleri için Ak Parti’den Buca Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Selik, aday adaylığı çalışmaları kapsamında yıllardır çatısı altında görev yaptığı İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener’i de ziyaret etti. Samimi bir atmosferde geçen ziyarette Başkan Özgener’in, oda üyesi bir ismin belediye başkan aday adayı olmasını memnuniyetle karşıladığını ifade ederek, Selik’e güveninin ve desteğinin tam olduğunu açıkladığı öğrenildi.

İZTO YİK ÜYESİ OLARAK GÖREV YAPIYOR

Uzun yıllardır İzmir Ticaret Odasında çeşitli sorumluluklar üstlenen Selik, halen Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. Buca Gaziemir ve Karabağlar’da faaliyet gösteren çok sayıda iş insanının üye olduğu Türkiye Mesire Yerleri Federasyonu Başkanı Ve Buca Güçbirliği Platformunun kurucusu ve başkanı olarak da iş dünyasında önemli bir konuma sahip olan Selik, Ak Parti İzmir’de de kuruluşundan bu yana bir çok görev üstlendi.