İzmir Haberleri

İzmir’de şok edici cinayet: Genç adam, annesini “cin çıkarma” bahanesiyle öldürdü

İzmir’in Bornova ilçesinde yaşanan korkunç bir olayda, 23 yaşındaki B.Ç., annesi Fazile Ç.’yi (43) öldürdü. Genç adamın verdiği ifadeye göre, annesinin içine girdiğine inandığı bir cini çıkarmak amacıyla kafasına sehpayla vurdu. Barış Ç.’nin geçmişte evinde çıkardığı yangınla ilgili bilgiler de ortaya çıktı.

Uyuşturucu bağımlısı

Bornova ilçesinde yaşayan 23 yaşındaki B.Ç., uyuşturucu bağımlısı olarak biliniyordu. Tartıştığı annesi Fazile Ç.’yi şiddetle öldürdükten sonra, cinayeti işlediğini itiraf ederek iş yerinde bekçilik yapan babasının yanına gitti. Babanın ihbarı üzerine polis tarafından gözaltına alındı.

Daha önce evde yangın çıkarmış

Barış Ç., 6 ay önce evinde çıkardığı yangın nedeniyle polis tarafından gözaltına alınmış, ancak o dönemde serbest bırakılmıştı. Bu durum, genç adamın daha önceki şiddet eğilimlerini ve tehlikeli davranışlarını ortaya koymaktadır.

Kızlarını da bir yangında kaybetmişler

Fazile Ç.’nin hayatı, 10 yıl önce çalıştığı besi çiftliğinde çıkan yangında en büyük kızını kaybetmesiyle zorlu bir sürece girdi. Kızının yanmış cesedini kucağına alarak yaşadığı acı, Fazile Ç.’nin psikolojik sorunlar yaşamasına neden oldu. Bu zorlu süreçte, oğlu Barış Ç. ile sürekli tartışmaların yaşandığı ifade ediliyor.