Genel

Baba Vanga’nın 2024 kehanetleri: Bir ejderha gezegeni ele geçirecek

Baba Vanga’nın 2024 kehanetleri arasında çeşitli önemli olaylar ve tahminler bulunuyor. Bu kehanetler, politik olaylardan doğal afetlere kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyor.

Baba Vanga’nın ölümünden önce 2024 yılı için yaptığı kehanetler ortaya çıktı. Baba Vanga, özellikle küresel olayları şaşırtıcı bir doğrulukla tahmin etme yeteneği nedeniyle ‘Balkanların Nostradamus’u’ olarak tanındı. DAEŞ’in yükselişi, 11 Eylül terör saldırıları ve Brexit oylaması gibi birçok olayı öngörmesi, onun kehanetlerine duyulan ilgiyi artırdı.

Bazılarının şüphelerine rağmen, Baba Vanga’nın kehanetlerinin çoğu zaman doğru çıkması ve ölümünden sonra dahi dünyanın dört bir yanındaki insanları etkilemeye devam etmesi, onun kahin olarak ününü artırdı. 1996 yılında vefat etmiş olmasına rağmen, pek çok kişi hâlâ geleceğe dair tahminlerini heyecanla bekliyor.

Baba Vanga’nın 2024 kehanetleri

  • Putin’e suikast girişimi: Vanga, 2024 yılında bir yurttaşın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e suikast girişiminde bulunacağını öngörüyor.
  • Trump’ın gizemli hastalığı: Baba Vanga, ABD’nin eski başkanı Donald Trump’ın 2024’te kendisini sağır edecek ve beyin travmasına neden olacak gizemli bir hastalığa yakalanacağını tahmin ediyor.
  • Avrupa’da terör saldırısı: Avrupa’da artan terör saldırıları konusunda uyarıda bulunan Vanga, büyük bir ülkenin 2024’te biyolojik silah testleri veya saldırıları gerçekleştireceğini öngörüyor.
  • Büyük ekonomik kriz: Artan borç seviyeleri ve jeopolitik gerilimlerin etkisiyle Baba Vanga, 2024 yılında küresel ekonomiyi etkileyecek büyük bir ekonomik kriz olacağını tahmin ediyor.
  • Hava kirliliği sorunları: Korkunç hava olaylarının ve doğal afetlerin yaşanacağı bir yıl olarak gördüğü 2024’te hava kirliliği sorunlarına dikkat çekiyor.
  • Kuantum hesaplamasında ilerleme: Vanga’ya göre 2024 yılında kuantum bilgisayarların geliştirilmesinde önemli ilerlemeler yaşanacak. Bu, finans, sağlık ve siber güvenlik gibi çeşitli sektörleri etkileyebilir.
  • Siber saldırılarda artış: Baba Vanga, 2024 yılında siber saldırılarda önemli bir artış olacağını tahmin ediyor. Bilgisayar korsanlarının daha sofistike hale geleceği ve kritik altyapıları hedef alacağı konusunda uyarıda bulunuyor.
  • Kansere ve Alzheimer’a çare bulunacak: Olumlu bir öngörü de içeren kehanetler arasında Baba Vanga’nın, 2024 yılında Alzheimer ve kanser gibi tedavi edilemeyen hastalıklara yönelik yeni tedaviler bulunacağını söylediği iddia ediliyor.
  • Küresel ısınma felaketleri: Küresel ısınmanın etkisiyle 2024 yılında yıkıcı hava olayları ve doğal afetlerin yaşanacağını öngörüyor. Kasırga, yangın ve sellerin sayısının artacağına dikkat çekiyor.
  • Ejderha gezegeni ele geçirecek: Baba Vanga, “güçlü bir ejderhanın” gezegeni ele geçireceği ve üç devin -muhtemelen Rusya, Çin ve Hindistan- birleşeceği konusunda uyarıda bulunuyor. Ayrıca, dünya genelinde kullanılacak kırmızı bir paranın üzerinde 100, 5 ve bir sürü sıfır rakamı bulunan bir para biriminin ortaya çıkacağını tahmin ediyor.