Gündem

Kuzey Marmara Otoyolu’nda katliam gibi kaza: 10 kişi öldü, 57 yaralı var!

Kuzey Marmara Otoyolu’nda katliam gibi bir trafik kazası meydana geldi. 3 otobüs ve 1 tırın da bulunduğu 7 araç sis nedeniyle birbirine girdi. Meydana gelen feci kaza sonucunda 10 kişi hayatını kaybetti, 57 kişi de yaralandı. Kaza yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

10 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Feci kaza, sabah saat 04.45 saatlerinde Kuzey Marmara Otoyolu’nun Sakarya mevkisinde meydana geldi. Kazaya 3 otobüs, 1 tır ve toplamda 7 araç karıştı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kazanın nedeninin yoğun sis olduğunu belirtti. Meydana gelen kazada 10 kişinin hayatını kaybettiği, 57 yaralının olduğu duyuruldu.

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz açıklamasında “Yaralılardan 7’sinin durumu ağır. Yedi yaralıdan biri ameliyata alındı. Tüm ekipler burada. Olay yeri inceleme ekipleri de burada. Olay yeri inceleme ekibi şu anda çalışıyor ama ilk küçük otomobilin Tır’a çarpması şeklinde kazanın başladığı tahmin ediliyor. Daha sonra da diğer araçların çarptığı çekilde. Vefat edenlerin bir kısmı araçtan inen yayalara arkadan gelen diğer bir aracın çarpması ile gerçekleştiği belirtiliyor. Tabi bunlar ilk tespitler.” dedi.