Gündem

Afyonkarahisar’da korkunç olay: Annesiyle yasak aşk yaşayan ev sahibini öldürüp, intihar etti!

Afyonkarahisar’da korkunç bir olay yaşandı. Evli olan ev sahibi ile annesi arasında yasak aşk olduğunu öğrenen genç, ev sahibini öldürüp ardından aynı silahla intihar etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

EV SAHİBİNİ ÖLDÜRÜP, İNTİHAR ETTİ

Korkunç olay, dün gece saatlerinde Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Taner C. ile ev sahibi Yüksel K. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Taner C., ev sahibi Yüksel K.’ya (65) silahla ateş açtı. Ardından kendi evine giden genç, aynı silahla kafasına ateş ederek intihar etti.

YASAK AŞK KAVGASI ÖLÜMLE BİTTİ

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri incelemede ev sahibi ve kiracının öldüğünü belirlendi. Olay sonrası Taner C.’nin annesi S.C. (55) ifadesinde, oğlunun öldürülen Yüksel K. ile arasında olan yasak ilişkiyi öğrendiğini ve olayın bundan sonra yaşandığını beyan etti. Olayın ardından morga kaldırılan şahısların cenazelerinin yapılacak otopsi sonrası ailelerine teslim edileceği belirtildi.