Ekonomi

Halkbank’tan 500 bin TL’lik sıfır faizli ve 1 yıl ertelemeli muhteşem kredi!

Halkbank yeni duyurduğu kredi desteği ile birçok vatandaşın dikkatini çekmeyi başarıyor. Bankaların kısıtlanan kredi oranları ile kredi finansmanını yitiren vatandaşlar sıfır faizli 500 bin TL’lik kredinin detaylarını araştırıyor.

Kamu Bankaları arasında bulunan Halkbank yaptığı açıklamalarda 500 bin TL’lik büyük bir meblağdaki krediyi sıfır faizle üstelik bir yıl ödemesiz olanağı ile vereceğini belirtti. Son ekonomik sıkıntılardan sonra bankaların kredi destekleri kısıtlanırken 500 bin TL’lik kredi vatandaşların oldukça büyük dikkatini çekti. Halkbank 500 bin TL’lik kredisi için hangi şartları arıyor? Kredi detayları neler? İşte tüm detaylar…

Halkbank’tan 500 bin TL’lik kredi desteği!

Halkbank’ın 500 bin TL’lik kredisi halk girişimci desteği kapsamında çeşitli girişimcilik işlerine verilmektedir. Kredi en az ilkokul mezunu ve 45 yaşını geçmemiş bireylere 250.000 TL’ye kadar faizsiz kredi imkanı sunulmaktadır. Bu kredi seçeneği, 12 ay süresince anapara ödemesiz olarak 60 ay vadeli geri ödeme seçeneğiyle sunulmaktadır.

Halkbank bu kapsamda başka kredi destekleri de sunmaktadır.

Diğer özel kredi seçenekleri…

Genç Girişimci Kredisi: 2 ya da 4 yıl üniversite eğitimi görmüş ve 35 yaşını geçmemiş bireyler için 350.000 TL’ye kadar faizsiz kredi imkanı sunulmaktadır. Bu kredi seçeneği, 12 ay anapara ödemeli ve 60 ay vadeli olarak sunulmaktadır.

Tekno Girişimci Destek Kredisi: Bilişim ve yazılım sektöründe faaliyet göstermeyi hedefleyen kişilere özel olarak sunulan bu kredi seçeneği, 500.000 TL’ye kadar kredi limitine sahiptir. Başvurular, TÜBİTAK, Bakanlık ve KOSGEB üzerinden gerçekleştirilebilmektedir.

Esnaf Girişimci Kredisi: Faizsiz kredi limiti 300.000 TL’ye kadar olan bu seçenek, 35 yaşını geçmemiş ve KOSGEB uygulamalı girişimci eğitimini tamamlamış esnaflara yöneliktir. Aynı zamanda, işletmelerini büyütmek isteyenlere 650.000 TL’ye kadar kredi imkanı sağlanmaktadır.

Kredi detaylarını daha kapsamlı öğrenmek isteyen ve başvuruda bulunmak isteyen adaylar Halkbank’ın şubeleri ve online bankacılık sisteminden yardım alabilirler.