EkonomiGündem

Bu illerde yaşayanlar dikkat: 100 TL para iadesi yapılacak!

Yapı Kredi Bankası tarafından dikkat çeken bir kampanya açıklaması geldi. Banka, müşterilerine kampanya düzenlediğini duyurdu. Kampanya doğrultusunda katılım sağlayan müşteriler para iadesi alacak. Kampanyaya katılmak için ise bir tarih verildi.

Yapı Kredi Bankası, 31 Ocak tarihine kadar geçerli olacak kampanyasının detaylarını duyurdu. Müşterilerin Yapı Kredi Mobil uygulamasından ulaşım kartlarına yükleme yaparak para iadesi alabileceği bildirildi. Kampanyanın geçerli olduğu iller ise tek tek duyuruldu. Buna göre, kampanya İstanbul(İstanbulkart), Adıyaman (Yaman Kart), Aydın (Aykart), Balıkesir (Balkart), Batman (Dicle Kart), Çorum (Çorum Kart),Diyarbakır (Diyarkart), Elazığ (Elazığ Kart), Eskişehir (Eskart), Hatay (Hatay Kart), Malatya (Malatya Kart), Manisa (Manisa Kart), Mersin (Kart 33), Sakarya (Kart 54), Samsun (Samkart), Trabzon (Metropol Kart), Van (Belvan Kart) illerine ait ulaşım kartları için geçerli olacak.

YAPI KREDİ BANKASI KAMPANYA AÇIKLAMASI;

25 Aralık 2023 – 31 Ocak 2024 tarihleri arasında, müşterilerimizin Yapı Kredi Mobil uygulamasından İstanbulkart, Yaman Kart, Aykart, Balkart, Dicle Kart, Çorum Kart, Diyarkart, Elazığ Kart, Eskart, Hatay Kart, Malatya Kart, Manisa Kart, Kart 33, Kart 54, Samkart, Metropol Kart, Belvan Kart ulaşım kartlarına yapacakları bakiye yüklemeleri için her 100 TL yüklemeye 20 TL iade yapılacaktır.

Kampanya kapsamında bir müşteri maksimum 100 TL iade hakkı kazanabilecektir.

Kampanyaya katılım için; ULASIM2 yazılıp bir boşluk bırakıldıktan müşteri numarası yazılıp 4454’e SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.

Kampanya, sadece Yapı Kredi Mobil üzerinden yapılan ulaşım kartı yüklemeleri için geçerlidir.

ULAŞIM KARTLARININ GEÇERLİ OLDUĞU İLLER

Kampanya İstanbul(İstanbulkart), Adıyaman (Yaman Kart), Aydın (Aykart), Balıkesir (Balkart), Batman (Dicle Kart), Çorum (Çorum Kart),Diyarbakır (Diyarkart), Elazığ (Elazığ Kart), Eskişehir (Eskart), Hatay (Hatay Kart), Malatya (Malatya Kart), Manisa (Manisa Kart), Mersin (Kart 33), Sakarya (Kart 54), Samsun (Samkart), Trabzon (Metropol Kart), Van (Belvan Kart) illerine ait ulaşım kartları için geçerlidir.

Kampanya boyunca verilen her talimat için 25 Aralık 2023-31 Ocak 2024 tarihleri arası, yapılan ulaşım kartı yüklemeleri için geçerlidir.

Otomatik yüklemeler kampanya kapsamına dahil edilmez.

Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 9 Şubat 2024 tarihine kadar açık statülü Yapı Kredi bireysel kredi kartıları veya TLcard’lara yüklenecektir.

Ödüllendirme yapılabilmesi için ödüllendirme tarihinde müşterinin en az 1 adet kullanıma açık kredi kartı veya TLcard’larının kartının olması gerekmektedir.

Kampanya kapsamında otomatik yükleme talimatları ödüllendirilmeyecektir.

Sistemimizde kayıtlı olmayan cep telefonlarından gönderilen katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır.

SMS gönderim bedeli GSM operatörlerinin kendi tarifeleri üzerinden belirlenmektedir.

Bu kampanya kişiye özel diğer kampanyalar ile birleştirilemez.

Bu şartları sağlamayan talimatlar için verilen puanlar kampanya bitiş tarihinden sonraki 6. ay sonunda müşteriden geri alınacaktır.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.