Denizli Haberleri

Denizli’de korkunç infaz! 3 oğluyla boşanma aşamasındaki eşine pusu kurdu

Denizli’nin Çivril ilçesinde meydana gelen olayda, Mehmet Ali Adıkatı (56), boşanma davası açan eşi Kader Adıkatı (48) ve eşi ile birlikte yaşayan erkek arkadaşı Uğur Adamır’a (49) yönelik planlı bir saldırı düzenledi.

Olayda, Adıkatı’nın üç oğlu da saldırıya katıldı. Boşanma sürecinde gerilimin arttığı, çiftin ayrılma kararı sonrasında yaşanan olayda, Adıkatı’nın oğullarıyla birlikte pusuya düşülüp, planlı bir şekilde silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Oğullardan biri annesini çağırdı

İddiaya göre, oğullarından birinin annesini telefonla arayarak kavgada ağır yaralandığını ve konum attığı yerden gelip kendisini almasını istediği belirtiliyor. Kader Adıkatı, bu çağrı üzerine erkek arkadaşı Uğur Adamır ile taksiye binerek oğlunun belirttiği konuma gitti. Ancak, bu sırada Mehmet Ali Adıkatı ve diğer oğulları ellerinde tüfeklerle taksiye saldırı düzenledi. Saçmalar, Adıkatı ve arkadaşı Adamır’a isabet etti. Hafif yaralanan Kader Adıkatı ile Uğur Adamır, taksiyle olay yerinden kaçarak jandarmaya sığındı ve ardından hastaneye kaldırıldı.

Tutuklandılar

Olayın ardından Mehmet Ali Adıkatı ile oğulları Sefer Adıkatı ve Olgun Adıkatı gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Mehmet Ali Adıkatı ile oğulları tutuklanırken, T.A. adlı şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.