Ekonomi

Bir sigara grubuna daha zam geldi!

Açıklanan son oranlardan sonra sigara ve alkol ürünlerine zamlar gelmeye devam ediyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar’ın sosyal medya hesabı üzerinden duyurması ile beraber yeni zamlar açıklandı.

Alkol ve tütün ürünlerine zamlar gelmeye devam ediyor. Son açıklanan sigara zammından sonra alkol ürünlerine de zam geldiği duyuruldu. Alkol fiyatlarını oldukça yükselten zammı Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Alkol ürünlerini zamla beraber aldığı yeni rakamlar ne? İşte detaylar…

Alkol ürünlerine zam!

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla açıkladığı yeni zam alkol ürünlerine oldu. Alkol ürünlerine gelen zammı “İlk zamımız alkol grubuna geldi”  paylaşımı ile duyuruan Dündarın paylaşımı sonrasında alkol ürünlerinin rakamları açıklandı.

Zam sonrasında en uygun viski artık 615 TL’ye satılırken, en yüksek fiyatlı viski ise 4 bin 450 lira olduğu açıklandı. Bununla beraber sigara fiyatlarına da zam geldiğini duyuran Erol Dündar yeni fiyat listesini de yayımladı. Açıklanan bilgilere göre; Philip Morris grubunun en pahalı sigarasının fiyatının 60 TL’ye çıktığı ve en ekonomik seçeneğin ise 54 TL olduğu açıklandı.

Yeni fiyat listesi!