Gündem

Okullar 1 gün tatil edildi: Bu il ve ilçeler için duyuruldu!

İki ilde okullar tatil edildi. Akşam saatlerinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Van’ın 3 ilçesinde ve Bitlis’te okullar tatil edildi. Valilik tarafından okulların tatil edildiği yönünde açıklama geldi. Yapılan açıklamada, eğitime kar nedeniyle 1 gün ara verildiği bildirildi.

Van’ın Bahçesaray, Muradiye ve Saray ilçesinde ve Bitlis’te ilk ve orta dereceli eğitime kar yağışı nedeniyle 1 gün ara verildi. Valilikler tarafından yapılan duyuruda, okulların 1 gün tatil edildiği duyuruldu.

VAN’DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Kaymakamlıklarca sosyal medyadan yapılan açıklamada, yoğun kar yağışının etkili olduğu 3 ilçede kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile kadınların da aynı gün idari izinli sayılacağı bildirildi.

BİTLİS’TE EĞİTİME KAR ENGELİ

Bitlis’te yoğun kar nedeniyle il merkezi ve bağlı köylerde okullar tatil edildi. Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, kente olumsuz hava koşullarının etkili olduğu belirtildi. İl merkezi ve bağlı köylerde yoğun kar nedeniyle resmi ve özel tüm okullarda bugün eğitime ara verildiği bildirilen açıklamada, kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelli personelin de idari izinli sayılacağı duyuruldu.