Genel

TOGG Sipariş sisteminde bir değişiklik yaptı! Bir artış söz konusu olacak!

TOGG paylaştığım güncel haber ile birlikte sipariş sistemini değiştirdiğini duyurdu. 2024 yılı için satış döneminin başlandığını paylaşan TOGG, genel siparişlerin 20 Ocak sonrası alınacağını duyurdu.

TOGG yeni yılda bir sipariş döneminin 20 Ocak tarihe ve sonrasında geçerli olacağını paylaştı. Geçen yıl kurayla gerçekleştirilen Teslimatlar kura yöntemiyle yapılmıştı. Bu yıl siparişler yetişecek mi? Fiyatlar ne oranda zamlanacak? İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

TOGG 2024 sipariş dönemi

TOGG yeni yıla girilmesi ile birlikte 20 Ocak 2024 tarihinde genel siparişleri açacağını paylaştı. Geçen yıl kura çekilişi ile teslimatlarını sağlayan yerli otomobil markası bu yılda siparişleri alacak. Geçen yıllarda kurada yedek olan hak sahiplerine ise altı-10 Ocak arasında siparişler açılacak.

Geçen yıl araç çekilişine katılıp çekiliş da kazanamayanlar adına ise 15-19 Ocak arasında siparişler açılacak olup genel siparişler de 20 Ocak ve sonrası için geçerli olacak.

İMAS başkanı açıkladı

İMAS başkanı olarak bilinen Hayrettin Ertemel yapmış olduğu açıklamalarda yerli otomobil ile ilgili değerlendirmeleri paylaştı. Ertemel, yerli otomobilin kamuoyunda sahip olduğu ilginin ve talebin yüksek olması sebep ilk etapta kura yönteminin kullanıldığını belirtti. Başkan, asil ve yedek tahlillerin belirlenip asil kazananları otomobillerinin hızlı bir şekilde teslim edildiğinin altını çizdi. Geride bırakılan aralık ayına kadar teslimatı öngörülmüş olan 20.000 aracın tamamının sahipleri ulaştığını dile getiren Başkan yerli aracın başarısını dile getirdi.

TOGG siparişleri yetişecek mi

Ocak ayında yapılan kuranın ilk sonuçları mart sonunda açıklanacağını bekleniyor. Geçen yıl mart Ayı’nın sonunda çıkana kura sonuçları ile birlikte dokuz aylık süre içerisinde 20 gün otomobil teslim edilmişti. Hem hammadde hem de tedarik gibi konularda geçmiş dönemlerde yaşanan zorlukların bu dönem ortadan kalktığı vurgulandı. Tecrübe sahibi olan yerli ve milli araç markası TOGG’un bu yıl 30.000 araç seviyesinde rahatça üretim yapabileceği konusunda açıklamalar yapılmıştı.

TOGG üretimi ile bu yıl rekor bir satış yapılması bekleniyor. Şimdi vatandaşlar yapılacak olan kura için geri sayıma başladı.