Astroloji

8 – 14 Ocak haftalık burç yorumları: Her şeye yeniden başlıyoruz

8 – 14 Ocak 2024 haftalık burç yorumlarınız neler söylüyor? Bu hafta hangi burcu neler bekliyor? Bu hafta hangi burçlar için hafta iyi geçecek? 8 – 14 Ocak haftalık burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? Terazi burcu 8 – 14 Ocak 2024 haftası burç yorumu ne söylüyor? Yengeç burcunu bu hafta neler bekliyor? Burcunuzu okurken, yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları haftanız nasıl geçecek?  İşte 8 – 14 Ocak 2024 haftası 2024 burç yorumlarınız…

Haftaya, Ay’ın Yay burcu seyahatiyle başlıyoruz. Ancak, Satürn’den aldığı dik açı nedeniyle harekete geçmekte zorlanabilir, iyimserliğimizi kaybetme riski taşıyoruz. Duygusal açıdan kendimizi ifade etmekte güçlük çekebilir, başladığımız işleri tamamlamakta zorlanabiliriz. Salı günü gerçekleşecek olan Merkür-Neptün karesi ise aldanma ve dolandırılma konularına dikkat çekiyor. Verilen vaatlerin yerine getirilmemesi ve sözlerin tutulmaması olasılığı bulunmaktadır.

Bu hafta, Oğlak burcunda bir Yeniay gerçekleşecek. Yeniay’ın konumu, ölüm ve yeniden başlangıcın yaşandığı 8. evde olacak. Oğlak burcu, kış mevsimini başlatan etkiye sahiptir. Mart ayından bugüne kadar yaşananların bir nevi uykuya geçtiği ve bir sonraki mevsime hazırlandığı bir etki söz konusu. Bu yeniay ile birlikte kış mevsimi resmen başlıyor.

Yeniay, kaderin pusulasını gösteren ay düğümlerine olan açısıyla, ilişkilerde ve olaylarda yolumuzu bulmakta zorlanabileceğimizi işaret ediyor. Oğlak Yeniay’ı, çalışanlara ve planlı olanlara nimetler sunarken, çalışmayanlar için zorlu koşullar altında plan yapmalarını ve geleceğe hazırlanmalarını öneriyor. Oğlak burcu, karmayı temsil eden Satürn tarafından yönetilir ve ektiğini biçme zamanının geldiğini gösterir. Zamanın yöneticisi olan Satürn, geçmişte nasıl çalıştıysak, emek verdiysek, zamanımızı nasıl kullandıysak şimdi bunun meyvelerini toplama vaktimizin geldiğini işaret eder. Güzel bir hafta olsun…

Koç ve Yükselen Koç

Sevgili Koç, bu hafta ticari ilişkiler, seyahatler ve eğitim planlarını gözden geçireceksiniz. Haftanın başında özgürce düşüncelerinizi dile getirmek isteyecek, fikirlerinizi hayata geçirebilmek adına somut adımlar atacaksınız. 11 Ocak tarihinde gerçekleşecek Yeniay kariyer hayatınızla ilgili olumlu gelişmelere neden olacak, yeni ticari girişimlerde bulunabilir, yaptığınız işle ilgili insanların size olan güvenini tekrar kazanabilirsiniz. Bulunduğunuz çevrede hayranlık uyandıracak başarılara imza atacaksınız.

Boğa ve Yükselen Boğa

Sevgili Boğa, bu hafta vergiler, ödemeler, ortak gelirler, harcamalar ile daha fazla ilgileneceksiniz. Haftanın başında beklediğiniz ödemeler gecikebilir. 11 Ocak tarihinde gerçekleşecek Yeniay ile hayatınızda sürpriz değişimler yaşayacaksınız. Devlet kadrolarında çalışan Boğa’lar için kariyerlerinde yükselme gibi etkiler mevcut. Bu hafta çok istediğiniz bir eğitime başlayabilirsiniz. Daha önce planladığınız bir seyahate çıkmak, yeni yerler görmek ve yeni bilgiler edinmek adına hareket edeceksiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler

Sevgili İkizler, bu hafta eşiniz ve ortaklarınızla ilgili konularla daha fazla ilgileneceksiniz. Eşinizin veya ortaklık sürdürdüğünüz işinizle ilgili kazançlarınızda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Kazançlarınızı arttırabilmek adına işinizle ilgili yatırım planları geliştirecek, yeni girişimlerde bulunacaksınız. Ancak 11 Ocak tarihinde oluşacak yeniayla birlikte ufak gerilimler yaşayabilirsiniz. Yine de bu hafta hayatınızda meydana gelen gelişmelerin olumlu yönüne odaklanmalısınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Sevgili Yengeç, hafta başında günlük yaşamınızla ilgili düzenlemeler yapıp, sağlığınızla ilgili konularla ilgileneceksiniz. İşinizle ilgili bitirmeniz gereken projelere yönelebilirsiniz. 11 Ocak tarihinde gerçekleşecek yeniay ile ilişkilerinizde yeni bir dönem başlıyor. Gerek iş ortaklıkları gerekse aile ilişkileriniz gündeminizde olacak. Yaşanan sorunların çözümü için kararlı olmalı ve duygularınıza yenik düşmemelisiniz. Aile içindeki gelir konuları yine bu haftanın konuları ile ilgili olacak.

Aslan ve Yükselen Aslan

Sevgili Aslan, bu hafta insanlar tarafından daha fazla fark edilecek, duygusal ilişkilerinizde mutlu hissedeceğiniz gelişmeler yaşayacaksınız. 11 Ocak tarihinde gerçekleşecek Yeniay ile hayatınızla ilgili bazı düzenlemeler yapacak, işinizle ilgili yeni sorumluluklar üstleneceksiniz. Kariyeriniz açısından gelen yeni sorumlulukları kabul etmeniz faydalı olacaktır. Bu hafta gelen iş fırsatları 5 aylık döngüde kariyeriniz açısından sizi güzel gelişmelere götürecek. Bu hafta sağlığınızla ilgili güzel haberler alacaksınız.

Başak ve Yükselen Başak

Sevgili Başak, haftaya ev ve aile ilişkileriyle ilgilenerek başlayacaksınız. Eşiniz ve ortaklarınızla maddi konular ile ilgili görüşmeler yapabilirsiniz. Aile içinde fikirsel çatışmalar yaşanabilir. 9 Ocak tarihinde gerçekleşecek Merkür-Neptün karesi yanlış anlaşılmaların çok fazla olacağını gösteriyor. 11 Ocak yeniayı ile kendinizi daha iyi hissedecek, hayatınızla ilgili planlarınızı gerçekleştirmek adına adım atacaksınız. Bekar olan Başak burçları için aşk hayatında yeni gelişmeler yaşanabilir. Uzun süreli ilişkiler yaşayan Başak’lar özgürleşmek isteyebilir.

Terazi ve Yükselen Terazi

Sevgili Terazi, haftaya ilişkilerinizle ilgili yaşadığınız iletişim problemleri, yanlış anlaşılmalar ile başlıyorsunuz. Ticari anlaşmalar için haftanın ilk günleri uygun değil, gözden kaçan size zarar verecek etkiler olabilir. Trafikte dikkatli olmalısınız. Mental olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. 11 Ocak tarihinde gerçekleşecek yeniay ile ev, gayrimenkul yatırımları konusunda fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ev eşyalarınızla ilgili düzenleme yapacak, eşyalarınızın bakımı ile ilgileneceksiniz. Hafta sonu genel sağlığınızla ilgileneceksiniz, bu hafta yoğun olacak bazı işleriniz hafta sonuna sarkabilir ve hafta sonunu çalışarak geçirebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep

Sevgili Akrep, haftaya kazançlar, maddi gelirler, yatırımlarınızla ilgilenerek başlayacaksınız. Bu hafta alım-satım konularında zarara uğrayabilirsiniz bu nedenle temkinli davranmanızda fayda var. Banka sözleşmeleri, hisse senetleri gibi konularda imza atarken koşulları daha dikkatli incelemelisiniz. 11 Ocak tarihinde gerçekleşecek Yeniay ile kısa yolculuklar yapacak, eğlenceli aktivitelerde bulunacaksınız. Yakın çevrenizi, akrabalarınızı, kardeşlerinizi bu aralar daha sık görecek, ziyaret edeceksiniz. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.

Yay ve Yükselen Yay

Sevgili Yay, haftaya imaj değişiklikleri, diyete başlamak gibi düşünceler ile başlayacaksınız. Ev ve aile içinde duygusal gerilimler yaşanabilir. Aile içinde sağlık konuları ile ilgilenebilirsiniz. 11 Ocak itibari ile gerçekleşecek Yeniay maddi gelirlerinizi arttırabilmeniz için size karşınıza fırsatlar çıkaracak. Maddi bolluk ve bereket yaşayacağınız, işlerinizin daha iyi gideceği bir süreç başlıyor. Hayatınızda mali konular ile ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Sevgili Oğlak, haftaya duygusal ve düşünsel bir denge arayışı içinde başlıyorsunuz. Duygularınızı ifade etmekte zorlanabilir, yanlış anlaşılmaktan çekinebilirsiniz. Ancak bu durumun uzun sürmeyeceğini belirtmekte fayda var; zira Oğlaklar için bu hafta oldukça şanslı etkiler taşıyor. 11 Ocak tarihinde gerçekleşecek yeniay, kendinize olan güveninizi artırarak duygusal ve düşünsel açıdan emin adımlar atmaya işaret ediyor. Uzun süredir üzerinde çalıştığınız konularda olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız. Bu yeniay, ilişkilerinizde şifalanma ve kariyerinizde en başarılı olacağınız dönemlere kapı açacak.

Kova ve Yükselen Kova

Sevgili Kova, haftaya başlarken arkadaşlarınızla ilgili yaşadığınız hayal kırıklıkları ön planda olabilir. Sosyal bir başlangıç yaparak çevrenizdeki kalabalığın içinde olmanıza rağmen, kendinizi içsel olarak bağlı hissetmekte zorlanabilirsiniz. Bu hayal kırıklıkları, 11 Ocak tarihinde gerçekleşecek Yeniay ile birlikte kendinize zaman ayırma ve hayatınızdaki değişimleri düşünme ihtiyacı doğurabilir. Yeniay, yaz aylarından itibaren hayatınızdaki dinamik değişimlere odaklanmanızı sağlayacak. Ailenizden beklemediğiniz bir destek veya sürprizle karşılaşabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık

Sevgili Balık, haftaya iş, kariyer hayatınızda tıkanıklığa sebebiyet veren konular ile ilgilenerek başlayacaksınız. Haftanın ilk günlerinde kendinizi ifade etmeye çalışırken yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili gelen haberler yanıltıcı olabilir. Bu nedenle bu hafta karar alırken daha dikkatli olmalısınız. 11 Ocak tarihinde gerçekleşecek yeniay ile arkadaşlarınızdan destek alabilir, onlarla daha sık iletişim kurabilirsiniz. İşinizle ilgili arkadaşlarınızla fikir alışverişi yapmak atacağınız adımlarla ilgili sizi destekleyecek.