Ekonomi

Emeklilere bir maaş değerinde ikramiye fırsatı! SGK’dan güzel haber geldi

Emeklilerin heyecanlı bir şekilde beklediği promosyonlar her geçen gün yeni haberler ile geliyor. Yakın zamanda yapılan EYT uygulamasından sonra emekli sayısı arttı. Milyonlarca emekli tarafından heyecanla beklenen maaş zammından sonra dikkatler promosyonlarda.

Emekli maaşlarına yapılacak zamlar dört gözle beklenirken, vatandaşlar aynı anda bankaların promosyon fırsatlarını da takip ediyor. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklama sonrasında vatandaşların yüzü güldü. Emekliler için alınan yeni kararlar, müjdeli bir şekilde sırayla geliyor.

SGK Desteği ile Emeklilere Artı Bir Maaş Ödemesi Daha Yapılacak

SSK ve BAĞKUR emeklisi olan vatandaşlar terfi ve maaş ikramiyelerinden faydalanabilecek. Sunulan ikramiye fırsatı için herhangi bir şart koşulmadı. Emekli vatandaşlar istedikleri bankadan faydalanabilecek. SSK ve BAĞKUR emeklisi olan vatandaşlar, maaşlarını farklı bir bankaya taşıyarak birçok güzel avantajdan yararlanabiliyor. Her bankanın kendine özgü çalışmaları bulunduğu için promosyon ödemeleri farklılık gösteriyor.

Denizbank müşterileri için 5.000 TL’ye varan promosyon sunarken, Akbank 7.000 TL’ye kadar hibe ve 3.000 TL’lik bahşiş parası ile toplamda 10.000 TL veriyor. ING Bank koşulsuz bir şekilde 8.500 TL promosyon ödemesi yaparken, Garanti BBVA kredi kartı harcamaları için ek bonus sunarken aynı zamanda 8.500 TL fırsat sunuyor. Promosyon ödemelerinin yanı sıra kredi kullanımları ve fatura ödeme talimatları gibi hizmetlerden de faydalanarak bankaların imkanlarından daha geniş kapsamlı faydalanmak mümkün.

İkramiyeden Nasıl Faydalanılacak?

Emekli vatandaşlar için sunulan ikramiye ödemeleri birçok vatandaşı yakından takip ettiği konulardan biri. Maaşlara yapılacak zamlar gündeme gelmişken, bankalar harekete geçti. Çeşitli çalışmalar yapan bankalar, emeklilerin geçim sıkıntılarına biraz olsun destek oluyor. Birbirinden farklı seçenekler ve koşullar sunan bankalar arasından seçim yaparak emekli maaşına ek ödeme alınabilir.

Promosyonlardan faydalanmak için herhangi bir koşul sunulmasa da bazı ürünler için özel koşullar bulunabiliyor. Enflasyon oranları artarken maaşlara yapılan zamlar da artış gösteriyor. Emekli maaşlarına yapılacak zam haberleri beklenirken, bankalar ikramiyelerine de zam yapıyor. Maaşınızı taşıdığınız bankanın promosyon fırsatlarından faydalanırken bir maaş kadar ödeme alabilirsiniz.