Market Aktüelleri

Ayçiçek yağı için indirim alarmı verildi. 3 litresi 85 TL!

Yeni yılın gelmesi ile beraber tüm ürünlere zam gelmeye devam ediyor. Bu zam furyasına zıt bir şekilde Ayçiçek yağı indirimi damga vurdu. CarrefourSA bu hafta kampanya dönemine girdi. Ayçiçek yağının 3 litresi 85 TL!

CarrefourSA, zam haberleri ile gündeme gelen tüm mağazalara inat indirim haberi ile vatandaşın yüzünü güldürmeyi başardı. Yeni yılın gelmesi ile beraber tüm ürünlerde zam furyası başladı. Bu zamlara inat CarrefourSA indirim kampanyasına gitti. Bu indirim kampanyası ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. CarrefourSA indirim yapılan ürünleri teker teker açıkladı.

Stok eriten bir kampanya! Ayçiçek yağının 3 litresi 85 TL!

Ayçiçek yağında öyle bir kampanya haftasına girildi ki resmen stok yapma kampanyası olarak adlandırıldı. Litre fiyatı 42 TL üzerinden satılan Ayçiçek yağı için 2 litre alana 1 litre bedava kampanyası yapıldı. CarrefourSA Ayçiçek yağı stoklarını azaltma kampanyası güle gündeme geldi. Bu kampanya ile market önünde kuyruklar oluştu. Tüm zamlara inat indirim kampanyasına gidildi. Yılbaşı kampanyasına paralel olarak yeni yıl yıla özel sürpriz bir promosyon kampanyası düzenlendi.

CarrefourSA marketler zincirinin Ayçiçek yağı kampanyası yüzleri güldürdü

Yeni yıl kampanyası ile yüzleri güldürmeyi başaran CarrefourSA, resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu Ayçiçek yağı kampanyasını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre Ayçiçek yağının 1 litresini 42,50 TL’ye düşürdüğünü duyurdu. CarrefourSA 3 al 1 öde kampanyası kapsamında 3 litre Ayçiçek yağı için 127,50 TL yerine sadece 85 TL ödeme fırsatı sunuyor. Yapılan bu kampanya ile gelen zamlara inat indirim yapıyoruz diyen zincir market, müşterilerinin yüzünü güldürmeyi başardı. Marketin önünde uzun kuyruklar oluştu. CarrefourSA sadece Ayçiçek yağında indirime gitmedi. Ayçiçek yağının yanında gıda ürünlerinin birçoğunda da indirim kampanyalarına gitti. Zeytinyağı ve Ayçiçek yağı üzerinde tüm zamlara inat yapmış olduğu kampanya ile ünlenen CarrefourSA, bütçesini düşünen tüm vatandaşların ilgisini üzerine çekmeyi başardı. Bu kampanyadan yararlanmak için çok gecikmeden CarrefourSA zincir marketlerine uğrayarak bu kampanya döneminden kolaylıkla yararlanabilirsiniz.