Ekonomi

İşe alım haberi Akbank’tan geldi! Tecrübeli ve tecrübesiz olarak personel alımı yapılacak

Personel alımları yeni yıla girilmesiyle hız kazanmaya başladı. İş hayatında yeni bir dönem başlarken, duyuru yapan isimlerden biri de Akbank oldu. Hem tecrübeli hem de tecrübesiz olarak ayrılan personel alımları için başvurular açıldı.

İşsizlik verileri her geçe gün artış gösterirken, devlet kurumları ve bankalarda yeni ilanlar gelmeye devam ediyor. Personel alımları yapılırken aranan şartlar detaylı bir şekilde yayınlandı. İş arayışında bulunan banka personelleri ya da tecrübesi bulunmayan vatandaşlar ilanlar arasından uygun olanları tercih edebilir.

Hangi Kadrolara Alım Yapılacak?

Tecrübeli ya da tecrübesiz ayrımı yapılmadan her gruba uygun iş ilanları bulunuyor. Farklı kadrolar için açılan ilanlar sayesinde birçok kişi iş sahibi olacak. İş arayışı olanları sevindiren haber Akbank tarafından yapıldı. Yakın zamanda açılan iş ilanları sayesinde onlarca kişi işe alınacak.

Akbank tarafından yürütülen sürece dair bilgilere internet üzerinden ulaşmak mümkün. Tecrübeli ve tecrübesiz personel alımı yapılacak kadrolar şunlar;

  • Gişe Yetkilisi
  • 1E1 Uzman Hattı Satış Yöneticisi
  • Bireysel Müşteri İlişkileri Yönetici Yardımcısı
  • Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi
  • Kobi Dinamik Saha Satış Yönetici Yardımcısı
  • Birebir Müşteri Uzmanı
  • Nakit Operasyon Yetkilisi 2024

Başvuru Şartları

Personel alımları yapacağını duyuran Akbank iş ilanlarını Kariyer.net üzerinden yayınladı. Her biri ayrı bir iş ilanı olarak yayınlanan kadrolar için başvurular sayfadan yapılabilir. Her biri farklı bir alan olduğu için alım yapılacak bölümlerin başvuru şartları da değişkenlik gösteriyor. Tam zamanlı ve iş yerinde yapılacak görevlerin geneli İstanbul için açılmıştır. Ancak Gişe yetkilisi iş ilanında birçok farklı şehir seçeneği bulunuyor.

Son dönemlerde popüler hale gelen uzaktan işler arasında yer alan Birebir Müşteri Uzmanı alanı için çalışma şartları diğerlerinden farklı. Uzaktan çalışma şekline sahip alan içinde başvurular yoğun talep gördü. Akbank ile çalışma hayatına devam etmek isteyen vatandaşların başvuru tarihleri dolmadan internet üzerinden başvurularını tamamlaması gerekiyor.