Personel Alımı

Uyuyarak 400 bin Türk lira kazanacak olan işçi aranıyor! ‘Yatağa dikkat, beyni değiştiriyor’

2024 yılında en ilginç iş ilanı geçilen günlerde verildi. Bir yatak firması yalnızca uyuyarak 400 bin Türk lirası para kazanacak olan işçi arıyorlar.

Ek gelir sağlamak isteyen kişilere uygun olduğu belirtilmekte olan bu iş açısından şartlar sağlanıyor. Kötü olan yatak uyku düzenini etkilemektedir. Uykusuz kalan bireyler birbirine saldırıyor.

Uyuyarak 400 bin lira kazandıran iş

Uyku düzeni ve kalitesi, hayatımızın pek çok alanında önemli birer rol oynuyor. Uykusuz kalmanın beden üzerine ve zihne olan zararları göz önüne alınmış olduğunda kaliteli olan bir uykunun önemi ön plana çıkmaktadır. İşte bu sebeple İngiltere de en büyük perakendeci olan Bensons for Bed’s yeni iş pozisyonu olarak baş uyku sorumlusu arayışına girdi. 166 tane olan mağazalarla beraber ülkede faaliyet göstermekte olan firma, işe alacağı kişilerde uyku kalitesini etkilemekte olan unsuzlar, kolay uykuya dalmaları açısından yapılması gerekenler geri bildirim oluşturacak.

Mümkün olan en iyi uyku aranacak

Yine Bensons For Bed tarafından yapılmış olan  araştırmalara göre ocak ayında ikinci hafta da yeni iş arayışında olanlar açısından oldukça popüler bir dönem oluyor. Yapılan çalışma hatırı sayılır oran derece de fazla olan işçinin iş tatminsizliği bulunduğunu ve yeni fırsat arayışlarına yol açtığını ortaya çıkardı. Bu şekilde şirket kişilerin mümkün olan en iyi uykunun alınmasını sağlamayı ve bu şekilde de stres ve uyku yoksunluğunu gidermeyi amaçlamaktadır.

İş için seçilen kişi sorumlulukları arasında yatak, yastık ve bazaların test edilmesi yer alıyor. Adayların İngiltere de yaşaması ve pazarlama ya da sosyal medya alanlarında ilgili bulunan yeterlilikte olması gerekmektedir. Görevlerinin parçası bulunan adaylar Bensons’ın fabrikalarını ziyaret ederek tedarik zincirinin hakkında bilgi verilmesi, uyku düzenini daha iyi anlaşılması açısından özel bir eğitim alacak. Bu durum da mesai saatlerinin tamamen uykuya geçmiş olacağı anlamına geliyor. Başvuru sürecinde bulunan adayların yazılı olan iletişim becerilerini ortaya koyarak bu pozisyonlara neden uygun olduklarını anlatan bir içerik oluşturmaları gerekmektedir.