İzmir HaberleriPolitika

MHP İzmir’den yerel seçim mesajı: İzmir’e gün doğmak üzere

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, yerel seçimlere yönelik önemli mesajlar verdi. Şahin, CHP belediyeciliğini eleştirerek, “İzmir’e gün doğmak üzere” dedi.

HABER/ Didar DEMİRCİ- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, yerel seçim gündemiyle il binasında basınla bir araya geldi. Toplantıda 2024 yılındaki en önemli olayın yerel seçimler olduğuna dikkat çekerek Şahin, “Bildiğiniz gibi partimizin 55.yılı münasebetiyle, 55’şer isimden müteşekkil belediye başkan aday listelerinin ilkini 10 Ocak 2024, ikincisini 11 Ocak 2024, üçüncüsünü de 15 Ocak 2024 tarihinde milletimizle paylaşılmış ve paylaşılmaya devam etmektedir. 55 yaşına girmiş olan partimiz bu seçimlerde büyük başarılar kazanacağına yürekten inanıyoruz. Bilhassa Türkiye’nin son yıllardaki en güçlü ve hayırlı buluşması olan Cumhur İttifakımızın bu seçimlerde de milletimiz tarafından zafere ulaştırılacağından da son derece eminiz” sözlerini kaydetti.

ADAYLARIMIZIN HEPSİ İLÇELERİNDE ÖRNEK ŞAHSİYETLERDİR

Yerel seçimlerde ciddi bir başarı elde edeceklerine inandıklarını aktaran Başkan Şahin, “Aday arkadaşlarımızın hepsi, omuzlarında Türk Milliyetçiliği sorumluluğunu taşıyan, yaşadıkları şehrin sevdasıyla mücadele eden dava, ahlak ve iman timsalleridir. Belediye Başkan Adayı olan Arkadaşlarımız, ilçelerinde herkesin sevip saydığı, omuz omuza yürüyebileceği, ilçelerini birlikte ve beraberlikle güzelleştirecek örnek şahsiyetlerdir. Başta tüm teşkilatlarımız olmak üzere hepsine başarılar diliyor, yanlarında olan, onlarla birlikte ilçelerine emek verecek olan aynı değerdeki Belediye Meclis Üyesi Adayı arkadaşlarımı da şimdiden kutluyorum” mesajını verdi.

CUMHUR İTTİFAKI ZAFER MÜHRÜ VURACAKTIR

Yerel seçimlerin en önemli kavşak noktasının Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi olduğunun altını çizen Şahin, “Cumhur İttifakı tıpkı 2023 Seçimlerinde olduğu gibi geleceğe güvenle bakan Milletimizin teveccühünü kazanacak ve 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine de Zafer mührünü vuracaktır. Kazanacağımız zaferle İzmir şehrimiz başta olmak üzere bütün büyük şehirlerimiz kaybettiği yılları geri kazanacak, Merkezi hükümetle uyumlu yepyeni bir yerel yönetim anlayışıyla gelecek yüz yıla damgasını vuracaktır. Bu noktada, bizleri 2024 yerel seçim zaferi için gayretlendiren en önemli müjde de hiç şüphesiz; varlığı, mücadele azmi, İzmir için yaptıkları, dostluğu, inancı ve sarsılmaz iradesiyle kendisini kanıtlamış İzmir Milletvekilimiz Sayın Hamza Dağ Beyefendi’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak aday gösterilmesi olmuştur. Kendisini kutluyor, her zemin ve şartta, gece gündüz demeden; CANLA BAŞLA yanında mücadele edeceğimizi ifade ediyorum” dedi.

İZMİR UZUN YILLARDIR MAKUS TALİHİYLE MÜCADELE ETMEKTEDİR

İzmir’in uzun yıllardır makûs talihiyle mücadele ettiğini söyleyen Şahin, “İzmir’in vatansever, Atatürkçü ve milli kimliğini suiistimal eden CHP zihniyeti maalesef son yirmi üç yılda İzmir’e çelme takmış, ilerlemesini durdurmuş ve yaşanması zor bir kent haline dönüştürmüştür. Varlık potansiyelleri görmezden gelinerek ihmal edilen Güzel İzmir HDP kürsülerinin cambazlığını yapan bir zihniyetin tahakkümü altına girmiştir. Yüz yıl önce “Tam İstiklal” diyerek çıkılan yolda tertip edilen Milli İktisat Kongresi’nin bugünkü yansımasını yine bölücü teröristlerin borazanlarına teslim edenler aynı zihniyetin gafil ve acınacak temsilcileridir. İzmir’de yollar bozuktur. İzmir’de denizimiz kirlidir. İzmir’de sorun çöplerdir. İzmir’de kanalizasyon arıtma tesisi verimli çalışmamaktadır. İzmir’de ulaşım zorlu, toplu taşım sorunludur. İzmir’de yapı stokunun yüzde 70’i depreme dayanıksızdır. Fakat bunu bilen gafil zihniyet yerel yönetici olarak insanımız için tek bir müspet adım dahi atmamıştır. Çünkü İzmir’i sorunun ta kendisi olan Tunç Soyer ve CHP zihniyeti yönetmektedir” diye konuştu.

“İZMİR İÇİN GÜN DOĞMAK ÜZEREDİR”

CHP’ye sert eleştirilerle yüklenen Şahin, “Atatürkçülüğü maske olarak kullanan bu zihniyet HDP kürsülerinde DEM’lenmekte, Atatürk’ün İstiklal Şehri İzmir’i emperyalist batının parya kenti olarak göstermektedir. Fakat artık Türkiye için ve Güzel İzmir için gün doğmak üzeredir. Cumhur İttifakı yerel yönetim anlayışı İzmir’de hâkim olacak ve başta Büyükşehir Belediyemiz ve otuz ilçemiz için yepyeni bir dönem başlayacaktır. İşte Manisa, MHP’nin üretken belediyeciliği ve Cumhur İttifakı’nın iradesiyle bir yıldız gibi yanı başımızda parlamaktadır. İşte Aliağa, gururla yükselen bir hizmet bayrağı olarak bütün İzmir’i gölgede bırakmış ve İzmirlilerin hayranlığını kazanmıştır. Şimdi sıra Bütün İzmir’e gelmiştir. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Hamza Dağ Beyefendi ile birlikte otuz ilçemizde zafer için mücadele edecek ve İzmir’in kaderini hep birlikte değiştireceğiz. Bu zafer yürüyüşü için İzmir’deki bütün dava ve yol arkadaşlarımı bu kutlu yolda hep birlikte mücadele etmek için göreve çağırıyorum” ifadelerini kullandı.