Ekonomi

2024’ün ilk kampanyası! Ziraat Bankası 250 TL dağıtıyor

Ziraat Bankası, müşterileri için sunduğu fırsatlara bir yenisini ekledi. Yeni yılın gelmesiyle bankalar, çalışmalarına başladı. Bankkart lira kampanyaları sayesinde müşteriler, yaptıkları alışverişler sayesinde TL kazanıyor.

Yapılan harcamalar, TL’ye dönüşüyor. Ziraat Bankası’nın internet sitesinde paylaşılan detaylar sayesinde kazanmaya başlayabilirsiniz. 2024 yılının ilk ayı için kampanya haberleri peş peşe geliyor. Banka müşterilerine özel olarak hazırlanan kampanyalardan faydalanmak için internet sitesi ziyaret edilebilir.

Bankkart Lira Kazanmak İçin

Ziraat Bankası, her ay farklı bir kampanya düzenliyor. Müşterilerini unutmayan banka, yeni yılda da güzel bir fırsat sundu. Ocak ayında başlatılan kampanya ay sonuna kadar devam ediyor. Kampanya koşulları yerine getirildiğinde 250 TL Bankkart lira sahibi olunabilir. Belirli aralıklarla düzenlenen Bankkart lira kampanyası sayesinde farklı sektörlerde yapılan harcamalar müşterilere kazandırıyor. Sadece Bankkart lira kazanmak değil, aynı zamanda indirimlerden de faydalanabilmek için Bankkart müşterisi olmak yeterli.

Müşteriler, Ziraat Bankası’nın fırsatlarını yakından takip etmek için düzenli olarak resmi internet sitesini ziyaret edebilir. Ziraat Bankası, sadece müşterileri için değil, aynı zamanda da yeni müşterilerine de farklı kampanyalar düzenliyor. Yeni müşterilerde sunulan kampanyalardan faydalanmak için şubelerden ya da internet bankacılığından başvuruda bulunabilir. Güncel indirimler ve kampanyalar hakkında açıklamalar gelmeye devam ediyor. 1 Ocak 2024 tarihinde başlatılan kampanya 31 Ocak 2024 tarihine kadar devam edecek.

Harcadıkça Kazanın

Ziraat Bankası müşterileri, harcadıkça kazanıyor. Resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan kampanya haberinden sonra Nautica’dan yapılan alışverişler, Bankkart lira olarak geri dönüyor. 1-31 Ocak tarihleri arasında devam eden kampanyaya dahil olabilmek için öncelikle başvuruda bulunulması gerekiyor. Nautica mağazalarından ya da internet sitesi üzerinden yapılacak alışverişler sayesinde Bankkart lira kazanılabilir.

Tek seferde yapılacak 2.000 TL ve üzeri alışverişleriniz sayesinde 250 TL Bankkart lira sahibi olabilirsiniz. Banka müşterilerine özel olarak hazırlanan kampanyadan faydalanmak için öncelikle Bankkart Mobil internet sitesi üzerinden kayıt yaptırılması gerekiyor. SMS aracılığıyla da kampanyaya katılabilirsiniz. 31 Ocak gününe kadar yapılacak alışverişler Bankkart liraya dönüşüyor. Kazanılan Bankkart liralar, 7 Şubat 2024 tarihine kadar hesaplara tanınacak.