Muğla Haberleri

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayının seçim otobüsü yandı

AKP’li Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın’ın Fethiye’de gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Seydikemer ilçesine gitmek üzere seyir halindeki seçim otobüsü, Zorlar Mevkii’nde henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Seçim otobüsü, seçim şarkıları eşliğinde ilerlerken çıkan yangın nedeniyle hızla büyümeye başladı.

Şoför, otobüsü hemen yol kenarına çekerek içindekileri tahliye etti. Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Seydikemer itfaiye grup amirliği ekipleri, hızlı bir şekilde olay yerine sevk edildi. Ekipler, yangına hemen müdahale ederek otobüsün bagajındaki yangını kontrol altına aldı ve söndürdü.

Yangın sonucunda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadı. Otobüsün bagaj kısmında bulunan jeneratör ve içerisindeki eşyalar ise kısmen zarar gördü.

Soruşturma başlatıldı

Yangının elektrik tesisatından kaynaklandığı belirlendi. Polis, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Otobüs içerisinde bulunan Aydın Ayaydın’ın, Seydikemer programına başka bir araç ile devam ettiği öğrenildi. Olayın ardından başkan adayının kampanya programına devam etmesi dikkat çekti.