Market Aktüelleri

Satılan ürünlerin tanesi 14,50 Türk lirası: duyan herkes istif yapacak

25 Ocak 2024 tarihinde A101 de indirimli ürünlerin fiyatları açıklandı. Matara, tencere, tava ve pek çok mutfak ürününde indirim vatandaşları bekliyor. İşte indirim ayrıntıları…

İndirimli ürünler arasında pek çok mutfak eşyası yer alıyor. Mutfak eşyaları arasında, tencereler, termoslar, saklama kapları ve daha pek çok ürün yer alıyor. Ürün fiyatları ve sahip oldukları özellikleri müşterilerin satın almalarını planlamaları açısından detaylı hale getirilmiştir. Bu tür kataloglar perakende zincirlerinin belirli zaman aralıklarında sunmuş olduğu promosyonlar ve özel teklifler açısından bilgi verilmesi açısından yaygın olarak kullanılıyor.

A101 de mutfak eşyalarında indirim

A101 her hafta sunmuş olduğu indirimler ile müşterilerin bütçelerine ve evlerine farklılık ve kalite getiriyor. Mutfaklar bu hafta indirime giren ürünlerin başında seyrediyor. Kaliteli olarak üretilen granit tencereler, çelik tencereler, pratik termoslar ve her mutfakta ihtiyaç olan çok parçalı ürünler ve her mutfağın vazgeçilmezi olan saklama kapları gibi ürünler tüketicilerine uygun olan fiyatlarla A101 tarafından sunuluyor. Buzdolabı düzenleme ürünleri ve mutfakta kullanılan servis tabakları gibi düzenleyiciler aynı zamanda günlük yaşamı kolaylaştırma vaadinde bulunuyor.

A101 İndirim Ürünleri

A101 harca harca bitmez sloganıyla haftalık indirimlerin vazgeçilmez durağı halinde. Her ürün, uygunluk ve kalite açısından tüketici beklentilerini karşılayacak özellikte özenli olarak seçiliyor. Bu haftalık olan ürünler hem ev halkına yardımcı oluyor hem de alışveriş faaliyetinin daha keyifli olacak bir deneyim haline getiriyor.

  • Hascevher tencere takımı: 6 parçadan oluşuyorç 304 kalite paslanmaz çelik kullanılarak yapılmış. Enerji tasarrufu yaoan kapsül taban ve ergonomik kılıflara sahip. Bu tencere takımının fiyatı 649 Türk lirası
  • Ezme granit takım:
  • Grait tencere 24 cm çapına sahip, iç yüzeyi granit kaplama 349 Türk lirası
  • Kavurma tenceresi 28 cm çapına sahip 349 Türk lirası
  • Granit tava 26 cm çapında 199 Türk lirası
  • Matara: 750 ml büyüklüğünde 39.90 Türk lirası
  • Termos: 6-12 saat muhafaza etme özellikli 249 Türk lirası
  • Kase: 350 ml büyüklüğünde 14.50 Türk lirası