Market Aktüelleri

Tuvalet ve Kağıt havluda dev indirim! 8’li tuvalet kağıdı 30 TL!!!

Migros, 18-31 Ocak 2024 tarih aralığında geçerli olacak indirim fırsatlarını duyurdu. Market tarafından yayınlanan duyuruya göre, tuvalet ve kağıt havluda kaçırılmayacak fırsatlar yer alıyor. Detaylar işte sizlerle...

Migros marketleri tüketicilere indirimli alışveriş fırsatı sunarak, adından söz ettirmeye devam ediyor. 24 Ocak 2024 tarihine özel olarak hazırlanan Migros kataloğu, bu hafta alışveriş yapacakları için birbirinden farklı ürünlere yer alırken, tuvalet ve kağıt havluda sunmuş olduğu indirim fırsatı ise tüm dikkatleri çekti….

Migros 18-31 Ocak 2024 indirim fırsatları!

Dev marketler zinciri Migros tüketicilere indirimli alışveriş fırsatı sunarak, tüketicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Bu haftaya özel birbirinden farklı ürünlere yer veren Migros, tuvalet ve kağıt havlu ürününde kaçırılmayacak fırsat sunuyor. Market tarafından yayınlanan indirim duyurusuna dahilinde, tuvalet ve kağıt havluda fiyatları şu şekilde yer alıyor;

8’li ECCO yeşil dünya üç katlı tuvalet kağıdı 8’li: 30 TL,

4’lü üç katlı havlu 4’lü: 30 TL

Yukarıda yer indirim fırsatından, “Money kart” ve “Money bonus” ile yapılan alışverişlerde geçerli olacaktır. Ayrıca, 18 Ocak itibariyle, kırmızı et, temel ihtiyaç ürünleri, temizlik ürünlerinde ve elektrik ürünlerinde, özel indirim geçerli sunuluyor.

24 Ocak Migros kataloğunda neler var?

Migros’un 24 Ocak 2024 tarihli kataloğunda, birbirinden farklı ürünlerde indirim fırsatı sunarak tüketicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Migros mağazalarında taze gıda ürünlerinde, (meyve, sebze, süt ürünleri ve et gibi) ürünlerde geçerli olan indirimler sunarak tüketicilere avantajlı alışveriş keyfi sunuyor.

Temizlik ve kişisel bakım ürünlerinde %50’ye varan indirim fırsatı sunan Migros, yeni katalog bu ürünleri arttırarak, müşterileri hijyen ve bakım ürünlerini avantajlı fiyat seçeneği sunuyor.

Online alışveriş yapan müşterilerinde özel kampanyalar yaparak müşteri memnuniyetini ön planda tutan Migros, müşterilerine indirim kararlarıyla ekstra indirim avantajı sağlıyor.

Migros, 24 Ocak tarihli kataloğunda  birçok üründe geçerli indirimli alışveriş fırsatları Migros raflarında ve aynı zamanda da Migros online sayfalarında sizleri bekliyor.