Muğla Haberleri

Muğla’da bir baba oğlunu darp edenlere ateş açtı: 1 ölü

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Demirciler Mahallesi’nde 22 Ocak’ta yaşanan olayda, Osman G. adlı bir baba, iddiaya göre 15 yaşındaki oğlu Süleyman D.’nin bir grup tarafından darp edildiğini öğrendi. Osman G., olayın ardından yaşanan bir tartışma sonucunda oğlunu döven gruba karşı av tüfeğiyle ateş açtı. Açılan ateş sonucunda Cemal Gül kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olayın başlangıcı, Osman G.’nın yolda yürürken küpe takan Süleyman D.’yle karşılaşmasıyla başladı. Osman G., Süleyman D.’nin kulağından çekerek, “Sen karı mısın, neden küpe takıyorsun” dedi. Bu sözlü müdahale sonrasında taraflar arasında tartışma ve küfürleşme yaşandı. Osman G., oğlu Süleyman D.’nin kendisine küfrettiğini iddia ederek, kuzeni Cemal Gül ve diğer üç kişiyle birlikte Süleyman D.’nin evine gitti. Bu sırada çıkan kavgada Süleyman D., grup tarafından darp edildi.

Hastanede hayatını kaybetti

Mehmet D., oğlunu döven gruba karşı müdahalede bulunmak için av tüfeğini kullanarak ateş açtı. Açılan ateş sonucunda saçmalar Cemal Gül’ü bacağından yaraladı. Yaralanan Gül, sağlık ekipleri tarafından Bodrum’daki özel bir hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından jandarma, olaya karışan Mehmet D. ve eşi Emine D.’yi gözaltına aldı. Cemal Gül’ün cenazesi ise bugün Kısırlar Mezarlığı’nda toprağa verildi.