Ekonomi

Akbank, Ocak ayı promosyon tutarlarını güncelledi!!!

Milyonlarca emekli vatandaş tarafından merak konusu olan promosyon tutarları ile ilgili açıklama Akbank’tan geldi. Akbank Ocak 2024 emekli promosyon rakamları güncellendiğini duyurarak, yeni promosyon tutarlarını açıkladı.

Bankalar tarafından yayınlanan promosyon kampanyalarında adından oldukça söz ettiren Akbank, Ocak ayı promosyon tutarlarını güncellediğini açıkladı. Peki promosyon kampanyası tutarları ne kadar oldu? En yüksek promosyon ödemesi ne kadar oldu? Detaylar işte sizlerle…

Akbank yeni kampanyasını açıkladı!

Emekli vatandaşlara ek ödeme olarak sunulan promosyon ödemeleri bankalara ve emekli maaşlarına göre değişkenlik göstermesi nedeniyle, bankalardan gelen her promosyon kampanyaları ayrı ayrı önem teşkil etmeye devam ediyor.

Bankalar tarafından sunulan promosyon kampanyalarından yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar, tercih etmiş olduğu bankadan, gelir/aylıklarını üç yıl  maaş almayı taahhüt etmesi gerekmektedir. Emekli maaş hesaplaması maaş oranına ve aynı zamanda da bankalara göre farklılık gösterirken, 3 yıllık taahhüt süresi, taahhüt sözleşmesi imzalandıktan sonra başlayacak. SGK gelir/aylığını başka bankaya taşıyan ya da mevcut bankası üzerinden yeni bir promosyon taahhüt sözleşmesi yapmak isteyen emekliler için promosyon tutarı emeklinin 1 aya denk gelen gelir/aylık tutarına göre hesaplanmaktadır.

Ocak ayı promosyon tutarlarını ne kadar oldu?

Bankalar tarafından yayınlanan promosyon kampanyalarında en dikkatleri çeken bankalar arasında yer alan, Akbank, Ocak ayı promosyon tutarlarını güncellediğini açıklayarak, emekli vatandaşlara duyurdu. Banka tarafından yayınlanan promosyon kampanyasına göre, Emekli maaşını Akbank’a taşıyarak, promosyon kampanyasından yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar için, Akbank’ın 2024 Ocak ayı emekli promosyon tutarları şu şekilde;

Emekli maaşı 3 bin 499 TL’ye kadar olan emeklilere ödenecek tutar 6 bin TL

Emekli maaşı 3 bin 500 TL – 7 bin 499TL  olan emeklilere ödenecek tutar 7 bin TL

Emekli maaşı 7 bin 500 TL – 9 bin 999TL  olan emeklilere ödenecek tutar 9 bin TL

Emekli maaşı 10 bin TL üzerinden olan emeklilere ödenecek tutar 10 bin TL

Kampanyadan, 01 Ocak 2024 tarihi itibariyle Akbank’ta promosyon taahhüdü bulunan emekli vatandaşların, kampanyadan faydalanamayacağı açıklandı.