GündemManisa Haberleri

Manisa’da feci zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var!

Manisa’da feci bir trafik kazası meydana geldi. Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda zincirleme kaza yaşandı. 7 otomobil ve 1 otobüsün karıştığı kaza sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Feci kaza, saat 20.00 sıralarında Manisa’nın Akhisar ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Balıkesir yönünden Akhisar yönüne giden Yılmaz Uçar (55) yönetimindeki 45 ALF 105 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Uçar’ın direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, aynı yönde ilerleyen 2 otomobil ve bir otobüsün de çarpışması sonucu, zincirleme trafik kazası meydana geldi.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Otomobil sürücüsü Yılmaz Uçar ile yanında bulunan eşi Sevcan Uçar (56) kazada yaşamını yitirdi. Bu sırada kaza nedeniyle yolda yaşanan bekleme sırasında 4 otomobil daha birbiriyle çarpışınca 2 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Uçar çiftinin cenazeleri ise kaza yerindeki incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Yaklaşık 2 saat ulaşıma kapanan yol, kaza yerindeki inceleme ve araçların çekilmesi sonrasında trafiğe açıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.