Market Aktüelleri

27-28 Ocak 2024 Tarım Kredi Kooperatiflerinde market indirimi yapıldı: Bulgur, Pirinç ve Nohut’ta indirim

Tarım Kredi marketlerinde ocak ayının son günlerine kadar geçerli indirimler internet sayfasından ve sosyal medya hesaplarından müşterilerine duyuruldu. İşte kampanyanın detayları…

27 Ocak tarihinden başlayıp 28 Ocak tarihine kadar devam eden kampanya içerisinde bulgur, pirinç ve nohutta indirim bulunurken, Tarım Kredi Kooperatiflerinde alışveriş yapacak olan vatandaşlara da tanınan fırsatlara ilişkin araştırmalar yapılıyor. Bu çerçeve içinde geçtiğimiz aylarda olduğu gibi ocak ayının son zamanlarında Tarım Kredi marketlerinde belirli olan tarihlerde geçerli bulunan indirimlere ilişkin olarak sosyal medya hesaplarından bilgilendirme gerçekleştiriyor.

Tarım krediden nohut, bulgur, pirinç indirimleri

Tarım kredi kooperatif marketlerinden yapılan açıklamalara göre 27 ve 28 Ocak tarihleri içerisinde Tarım Kredi de Anadolu Osmancık pirinçte 1 kilogramı 39.90 Türk lirası, Tarım Kredi pilavlık bulgurun 2.5 kilogramı 36.90 Türk lirası, Tarım Kredi Anadolu nohutun 1 kilogramı ise 40.50 Türk lirası fiyat etiketleriyle müşterilere sunulacak. Söz konusu bu indirimin başlamasından sonra fırsatın detayları merak edilirken Tarım Kredi marketlerinde sosyal medya hesabında paylaşım gerçekleştirdi. Bu paylaşımlarında Tarım Kredi marketlerinde hafta sonuna özel ve ekstra yaptıkları indirimlerde bu sefer nohut, pirinç ve bulgurun yer aldığını bu indirimlerin 27 Ocak ve 28 Ocak 2024 tarihlerinde geçerli olacağını duyurdu.

2024 Ocak ayında Tarım Kredi Koopertif Marketlerinde indirimler

27 Ocak 2024 tarihinde başlamış olan ve 28 Ocak 2024 tarihine kadar devam eden kampanyaların içinde pirinç, bulgur ve de nohut gibi ürünler indirim yapılarak müşterileriyle buluşacak. Tarım Kredi Kooperatiflerinde güncel olan indirim kampanyalarına ilişkin olarak yapılan araştırmalar vatandaşlar tarafından hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçeve içerisinde geçilen aylarda olduğu gibi Ocak ayı içerisinde de Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde fırsatlara ilişkin bilgilendirme yapıyor. Şubat ayı içerisinde de yapılan indirimlere erişmek açısından ve indirimlere giren ürünler hakkında bilgi edinmek isteyenler açısından kişiler Tarım Kredi Kooperatif marketlerinin sosyal medya hesaplarını kontrol edebilirler. Bu hesapları takip ederek indirimlerden anında haberdar olabilirler.