Gündem

İlde aile katliamı: 4 kişi hayatını kaybetti, 2 ağır yaralı var!

Kan donduran olay Gaziantep’te yaşandı. Bir kişi, boşanma aşamasındaki eşinin evini bastı. Şahıs, eşinin ailesini kurşun yağmuruna tuttu. Yaşanan korkunç olayda 3 kişi öldüren damat, intihar etti. Öte yandan 2 kişi de ağır şekilde yaralandı.

3 KİŞİ ÖLDÜRDÜ

Alınan bilgilere göre, Gaziantep’in Nizip ilçesi Belkıs Mahallesi’nde boşanma aşamasındaki eşinin evine giden Halil Çağlar, tabancayla eşi Yüksel Çağlar, kayınbiraderleri Mehmet ve Ahmet Oymak’ı öldürdü. Halil Çağlar, kızı Nimet ile baldızı Adile Oymak’ı da yaraladı. Sağlık ekiplerince Nizip Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

İNTİHAR ETTİ

Halil Çağlar olay yerinden aracıyla kaçtı. Zanlı, kaçtığı Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde polis ekiplerinden kaçamayacağını anlayınca silahla kafasına ateş ederek intihar etti.

KIZI VE BALDIZI AĞIR YARALANDI

Yaşanan korkunç olay sonucunda toplam 4 kişi hayatını kaybederken Halil Çağlar’ın kızı ve baldızı da ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.