İzmir HaberleriPolitika

Cumhur İttifakı Bornova Adayı Çayır, teşkilatla bir araya geldi

Cumhur İttifakı Bornova Adayı Çayır, teşkilatla bir araya geldi. Çayır, teşkilata seslenerek, "Adaylarınıza sahip çıkın" dedi.

HABER/ Didar DEMİRCİ- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz cumartesi günü İzmir ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Aday tanıtım toplantısında AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Cevdet Çayır, AK Parti Bornova ilçe binasında teşkilatıyla bir araya geldi. Aday tanıtımı sonrası yapılan ilk toplantıya AK Parti Bornova İlçe Başkanı Koray Toprakçı, MHP Bornova İlçe Başkanı Turan Otlu ve partililer katıldı.

TOPRAKÇI: BORNOVA’YI HİZMETSİZLİKTEN KURTARACAĞIZ

Toplantıda teşkilata seslenen AK Parti Bornova İlçe Başkanı Koray Toprakçı, “Biz Bornova’da Cevdet Başkanımla birlikte bu seçimi almaya sonuna kadar muktediriz ve inanıyoruz. Birliğimiz beraberliğimiz hepsi sonuna kadar en yüksek seviyede. Allah nasip ederse 1 Nisan günü de sizi bekliyoruz. Cevdet Başkanım teşkilatın saygın ileri gelen önemli kişilerinden. Zamanını Bornova için harcamış bir insan. Zamanı ekonomik kullanarak, faydalı işler yaparak artık bu hizmetsizlikten bornovayı kurtaracağız” diye konuştu.
MHP Bornova İlçe Başkanı Turan Otlu ise, “Biz inanıyoruz, Cevdet Abiyle beraber Bornova Belediyesine Cumhur İttifakı’nın bayrağını dikecek. Biz inandık, teşkilatlarımız bu seçimi kazanmak için Cevdet Abimizin yanında gece gündüz çalışacak” mesajını verdi.

ÇAYIR: ADAYLARINIZA SAHİP ÇIKIN

Cumhur İttifakı Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, “Kıymetli arkadaşlar, uzun zamandır siyasetin içindeyim. 55 yıldır Bornovalıyım. Her ne kadar Kars Sarıkamışlı olsam da ben Bornovalıyım. Belediyeyi biz öyle bir yöneteceğim ki herkes şaşıracak. Biz bugün nasılsak yarın da aynı olacağım. Belediye başkanı da olsak… Allahın izniyle Cumhur İttifakıyla birlikte biz o bayrağı dikeceğiz. Ama bu iş benle bitmiyor. Sizden ricam arkadaşlarınızı arayın, “Böyle ufak tefek bir adam var. Bu bizim adayımız” diyin. Arkadaşlar partinize, adaylarınıza sahip çıkın. Çok çalışacağız. Cumhurbaşkanım bana dedi ki Bornova’ya ne yapacağız dedi. İlk müjdeyi oradan vereceğim dedim. Sizlerle birlikte biz başaracağız” diye konuştu.

“MECLİS ÜYESİ LİSTESİNE SEÇİME ARTISI OLANI YAZACAĞIZ”

Çayır, “Bu kardeşiniz size her zaman layık olacak. Biraz önce söyledim. Ben olduğumda siz zaten belediye başkanısınız. Meclis üyesi listesinde bize kim daha artı yapacaksa biz ona bakacağız. Mesele burada dava” dedi.