Magazin

Settar Tanrıöğen’in sağlık savaşı devam ediyor: Yeniden ameliyat oldu

Ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen, son dönemde beyin kanaması geçirerek sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. “Bir Demet Tiyatro”, “Vavien” ve “Kızılcık Şerbeti” gibi projelerle tanınan Tanrıöğen’in son durumu hakkında önemli gelişmeler yaşandı.

Geçtiğimiz dönemde “Kızılcık Şerbeti” dizisindeki “Abdullah” karakteri ile ekranlarda yer alan usta oyuncu Settar Tanrıöğen, beyin kanaması geçirmişti. Hastalığı halk arasında büyük endişe yaratmıştı. Tanrıöğen’in sağlık durumu hakkında Ebru Destan da bir açıklama yaparak, “Settar abim dün beyin kanaması geçirdi. Ameliyatı güzel geçmiş. Bir an önce sağlığına kavuşmasını dilerim. Seni seviyoruz” şeklinde duygusal bir mesaj paylaşmıştı.

Hastaneden açıklama

Daha sonra, Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcısı olan Gold Film’den yazılı bir açıklama geldi. Açıklamada, “Hastamızın işlem sonrasında tekrar yoğun bakıma alındığı” ve “Sanatçı Settar Tanrıöğen’in hastanemize gelişinde olduğu gibi bilinci açık bir halde yoğun bakım servisimizde izlenmeye devam edildiği” ifadeleri yer aldı.

Son olarak, Settar Tanrıöğen’in son ameliyatına dair bilgiler de geldi. Tanrıöğen, 1,5 saat süren yeni bir operasyon geçirdi. Bu operasyon sırasında oyuncunun beyninde oluşan sıvı alındı. Ancak ne zaman sete geri döneceği hala belirsizliğini koruyor.