Ekonomi

İş Bankasından indirim haberi: İş bankası 1000 Türk Lirası indirim yapıyor

İş Bankası tarafından yapılan duyuruya göre Mart ayının sonuna kadar devam eden indirim kampanyasına netlik geldi. İşte detaylar...

Şubat ayına girmeden öncesinde İş bankasının hem yeni müşterileri hem de eski müşterileri farklı sektörler içerisinde yaptıkları alışverişlerde sunulan indirimler ve maxipuanlara yönelik olarak indirim gerçekleştiriyor. Bu kapsam içerisinde İş bankası da resmi internet sayfasında ya da bilgilendirme metinleri ile kampanyalara dair olarak açıklama yapıyorlar. 1 Ocak 2024 tarihinde başlayan ve 31 Ocak 2024 tarihine kadar süren kampanya da yapılan işlemler başına 1 000 Türk Lirası indirim elde ederken fırsatın detayları ile ilgili ise araştırmalar devam ediyor.

2024 İş bankasında indirim kampanyası başladı

İş bankası tarafından gerçekleştirilen açıklamaya göre 1 Ocak 2024 ve 1 Mart 2024 tarihinde geçerli olan Calipso restaurantta Maximiles Black kartı ile tek seferde olmak üzere gerçekleştirilen 2 000 Türk Lirası ve üzeri olan ödemelerde yüzde 10; 4 000 Türk Lirası ve üzeri olan ödemelerde ise yüzde 20 indirim gerçekleşiyor. Bir müşteri işlem başına ise 1000 Türk Lirası olmak üzere kampanya süresince aylık olarak ise 4000 Türk Lirası indirim elde edecek. Maximiles black kartların asılları ve ek Kredi kartları da kampanya içerisine dahil edildi. Hangi kartlar ile gerçekleştirilen alışverişlerin kampanyaya dahil edilmediğinin bilgisi İş bankası resmi internet sayfasında açıklanan kartlar dışında olanlar ve kart aidatı bulunmayan kartların kampanya içerisine dahil edilmediği bilgisi yer alıyor. Maximil ve Maxipuan kartları, Maximum POS dışında yapılan işlemler ve iptal ve iade işlemlerinde de yine kampanya çerçevesinde yer almıyor.

İş bankası tarafından yapılan güncel kampanyalar

31 Mart 2024 tarihine kadar devam eden kampanya içerisinde bir ay içinde 4 000 Türk Lirası en fazla olarak indirim elde edilirken İş bankasında eski ve yeni müşteriler farklı sektörler içerisinde yapmış oldukları alışverişlerde sunulan indirimlere Maxipuanlar hakkında araştırma gerçekleştiriyorlar. İş bankası yapmış olduğu kampanyalar hakkında açıklamalarda bulunuyor.