İzmir HaberleriPolitika

CHP Bayındır Belediye Başkan Adayı kim oldu? Davut Sakarsu kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi, İzmir’de büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını belirledi. İzmir’de büyük değişime giden parti Bayındır’da Davut Sakarsu’yu aday olarak gösterdi. Peki, CHP Bayındır Belediye Başkan Adayı Davut Sakarsu kimdir? Nerelidir? Ne iş yapar?

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını belirledi. Yeni döneme büyük bir değişimle giden CHP, İzmir’in Bayındır ilçesinde Davut Sakarsu’yu aday gösterdi. Yeni aday listelerinin belli olması ve seçime kısa bir süre kala vatandaşlar da adayların kim olduklarını merak etmeye başladı. İşte CHP’nin Bayındır Belediye Başkan Adayı Davut Sakarsu kimdir sorusunun yanıtı…

CHP BAYINDIR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DAVUT SAKARSU KİMDİR?

Kendisi hakkında çok detaylı bilgiler olmasa da Davut Sakarsu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Bayındır Belediye Başkan adayıdır. Sakarsu, Bayındır Şoförler Odası Başkanlığı ve Bergama Ticaret Odası 2. Meslek Komitesi Üyeliği gibi önemli görevlerde bulunmuş, siyasi ve sivil toplum alanındaki deneyimleriyle dikkat çekmiştir. Siyasi kariyerinin yanı sıra meslek odalarındaki aktif rolüyle de tanınan Sakarsu, toplum içinde bilinen bir isim.