GündemHava Durumu

Ege dikkat: Saat duyuruldu! İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak ve diğer iller…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu açıklaması geldi. Haftanın son iş gününe girilmesiyle plan yapacak vatandaşlar tarafından hava durumu raporu merak ediliyor. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nde hava çok bulutlu geçecek. Ancak bölgede sabah ve gece saatlerinde sis e pus olayına karşı dikkat edilmesi gerekiyor. Özellikle o saatlerde yolda olan sürücülere uyarı yapıldı.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı, yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 7°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu

DENİZLİ °C, 14°C
Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 14°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu

MANİSA °C, 13°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu

SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzeyi, Batı Karadeniz kıyıları ile Samsun çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu bölgelerde pus ve yer yer sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.