Ekonomi

28.000 TL’si olan araç sahibi olabilecek! TOGG yeni kampanya duyurdu!

TOGG marka yerli otomobil T10 X modeli adına cazip bir finansman seçeneği sundu. Ziraat Bankası araçların yarı fiyatını ödeyecek.

Sıfır araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar ilk yerli ve milli otomobil olan TOGG ile ilgili gelişmeleri çok yakından takip ediyor. TOGG’un yeni modeli olan T10 X modeli adına cadı bir finansman seçeneği sundu. Ziraat Bankası ise araç fiyatının yarısını ödeyecek. İşte o konuyla ilgili tüm detaylar…

TOGG yeni kampanya

TOGG kendi bünyesinde üretmiş olduğu araç modeli olan T10 X adına özel bir finansman seçeneği duyurdu. Finansman seçeneği ile birlikte gözler yerli ve milli otomobile çevrildi. Ziraat Bankası ile iş birliği yapılıp araç alıcıları için %50’ye varan bir kredi desteği sunulacağı paylaşıldı. Bir destek ile birlikte 1.432.600 TL başlangıç fiyatına sahip model adına 716.300 TL tutarında bir kredi imkanı ortaya çıktı. Sunulan kredi için uygun faiz oranı 36 ay vade seçeneği ile birlikte ara sahip olmak isteyen vatandaşlara da büyük bir fırsat sundu.

Ziraat Bankası yarı fiyatını ödeyecek

TOGG Gemlik kampüsü içerisinde üretilen araçlar siparişler üzerine en fazla iki ay içerisinde teslim edilecek şekilde hazırlanıyor. Bu hızlı teslimat süresi ile birlikte TOGG T10 X üzerine olan talep daha da artış gösteriyor. Finansman paketi kapsamı içerisinde yeni araç aylık olarak 28.405 TL’lik taksit ödemesi ile birlikte satın alınabiliyor. Bu finansman planı ise diğer taşıt kredilerinde kıyasla birlikte rekabetçi bir seçenek olarak öne çıktı.

Türkiye’nin yeni otomobil girişimi

Türkiye’nin yerli otomobili girişim olan ve 2018 yılında başlatılan TOGG markası altında Türkiye içerisinde üretilecek olan tamamen elektrikli otonom sürüş özelliklerine sahip olan otomobiller dikkat çekiyor.

TOGG markasının gelecek planları arasında Suv, Sedan ve Hatchback modelleri de bulunuyor. Bu otomobiller sürücülerinin ve yolcularının elektrikli araç teknolojisi üzerinden yararlanmasını sağlamak amaçlı olarak tasarlanıyor. Bu projenin Türkiye içerisinde otomotiv sektöründeki yerli üretimi ve teknoloji geliştirme kafasını artırma yönelik bir girişim olduğu aktarıldı.