Gündem

THY yeni uygulaması dijital ‘TK Cüzdan’ı tanıttı

Türk Hava Yolları (THY), Miles&Smiles üyelerine yönelik yeni bir dijital ürün olan “TK Cüzdan” uygulamasını kullanıma sundu. Bu uygulama sayesinde üyeler, ödeme ve iade işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilecekler. “TK Cüzdan” aracılığıyla iade işlemlerinden elde edilen TK Paralar, THY’nin online kanallarında hızlı ve güvenli bir şekilde kullanılabilecek.

THY Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamaya göre, dünyanın en geniş uçuş ağına sahip havayolu şirketi olan THY, yolcularına dijital alanda sunulan hizmetlere bir yenisini ekleyerek “TK Cüzdan” uygulamasını başlattı.

Ödemeler daha hızlı gerçekleşecek

Miles&Smiles üyelerinin kullanımına sunulan “TK Cüzdan” ile THY, ödeme ve iade işlemlerini daha hızlı yapma imkanı sağlıyor. Ayrıca, yolculara mobil uygulama ve web sitesi üzerinden satın aldıkları biletler ve ek hizmetlerin iadesinde, iade bedelinin üzerinde TK Para kazanma imkanı da sunuluyor.

THY’nin online kanalları üzerinden Türk lirası, avro, Amerikan doları ve İngiliz sterlini gibi dört farklı para birimi seçeneği ile sunulan “TK Cüzdan” aracılığıyla iade işlemlerinden kazanılan TK Paralar, hızlı ve güvenli bir şekilde kullanılabiliyor.

Dijital hizmetlere bir yenisi eklendi

THY Genel Müdür (Ticari) Yardımcısı Ahmet Olmuştur, yapılan açıklamada, dijitalleşme hedeflerine uygun olarak sürekli olarak kendilerini geliştirdiklerini ve yolcuların seyahatlerini kolaylaştıracak uygulamaları hayata geçirmek için çalıştıklarını belirterek, “Hizmetlerimizi daha ulaşılabilir kılarak misafirlerimizin seyahat deneyimlerine konfor katacak yenilikler sunmaya devam ediyoruz. Türk Hava Yolları mobil uygulaması ve web sitesi üzerinden kullanılan dijital hizmetlerimize bir yenisini daha ekleyerek ‘TK Cüzdan’ı dijital ödeme yöntemlerimiz arasına aldık” dedi.