Teknoloji

Bakanlık yeni bir duyuru paylaştı! Türk Savunma Sanayi şirketi yeni bir anlaşma yaptı!

TÜMOSAN savunma sektörü içerisinde yeni bir anlaşma ile gündeme geldi. Şirket Milli Savunma Bakanlığı ile birlikte 105 milyon TL’lik iş birliği yaptı.

TÜMOSAN ve Milli Savunma Bakanlığı’nın yapmış olduğu iş birliği gündeme geldi. Toplamda 105 milyon TL’lik bir iş birliği söz konusu oldu. İşte o iş birliğiyle ilgili detaylar…

TÜMOSAN iş birliği

Bakanlık yeni bir haber duyurdu. Türk Savunma Sanayi Şirketi olan TÜMOSAN ile bir anlaşma imzalandı. Milli Savunma Bakanlığı ile Savunma Sanayi Şirketi arasında 105 milyon TL’lik traktör ve ekipman satışı gerçekleştirilecek. Sözleşme kapsamı ile ilgili detaylar tek tek paylaşıldı. İzmir Tedarik Bölge Başkanlığı ile anlaşma sağlandı.

Milli Savunma Bakanlığı anlaşma yaptı

TÜMOSAN ve Milli Savunma Bakanlığı İzmir Tedarik Bölge Başkanlığı bir ihale kapsamı içerisinde 105.000.009 52.000 TL’Lik traktör ve ekipman satışlarını anlaşma imzaladı. Sevkiyat ve teslimat süreci 120 gün içerisinde tamamlanacak. Sözleşme bedeli ve kesin kabul işlemlerinin tamamlanmasının ardından tahsilat gerçekleştirilecek.

Kamuoyuna duyuruldu

TÜMOSAN bakanlık ile iş birliklerini sürdürüyor. Dönemsel olarak anlaşmalara imza atan firma anlaşmaları resmi sosyal medya hesapları ve web sitesinden duyuruyor. Bir yeni anlaşmada Milli Savunma Bakanlığı ile yapıldı. Yapılan anlaşmanın detayları firma tarafından paylaşıldı.

TÜMOSAN ve MSB iş birliği kamuoyu ile paylaşıldı. Şirket yatırımcılar ve kamuoyu üzerine bu yeni iş ilişkisini saygıyla duyurdu. TÜMOSAN Türkiye’deki güzel motor üreticisi olarak biliniyordu. Daha öncesinde Türk Savunma Sanayisi üzerinde çeşitli ürünler adına tedarik gerçekleştiren şirket bu seferde traktör ve ekipman satışı ile birlikte gündeme geldi.

Savunma bakanlığı dev traktör siparişi

TÜMOSAN sektör içerisinde yeni bir anlaşmaya imza atmış oldu. Şirket Milli Savunma Bakanlığı ile birlikte bir iş birliği yapacağını paylaşmıştı. Şirket süreçleri ile ilgili bilgileri paylaştı. Sürecin 120 gün içerisinde tamamlanacağı planlandı. Sözleşme bedeli ise kesin kabul işlemlerinin tamamlanmasının ardından hemen tahsil edilecek. Milli Savunma Bakanlığı’na bağlı İzmir Tedarik Bölge Başkanlığı ile birlikte bir ihale gerçekleştirilecek olan belirlenen tutardaki traktör satış anlaşma kapsamı içerisinde teslim edilecek.