Astroloji

12 – 18 Şubat haftalık burç yorumları: Gergin başlayan hafta mutlu bitecek!

12 – 18 Şubat 2024 haftalık burç yorumlarınız neler söylüyor? Bu hafta hangi burcu neler bekliyor? Bu hafta hangi burçlar için hafta iyi geçecek? 12 – 18 Şubat haftalık burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? Terazi burcu 12 – 18 Şubat haftası burç yorumu ne söylüyor? Yengeç burcunu bu hafta neler bekliyor? Burcunuzu okurken, yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları haftanız nasıl geçecek?  İşte 12 – 18 Şubat 2024 haftası burç yorumlarınız… 

 

Bu hafta Mars ve Venüs gezegenlerinin Oğlak burcundan ayrılarak Kova burcuna geçişiyle birlikte, ilişkilerde ve maddi konularda yeni bir döneme giriyoruz. Venüs, özgürlüğü ve sadakati önemseyen Kova burcunda hareket ederken, ilişkilerde fiziksel çekim yerine fikirsel uyumun ön plana çıkabileceğini gösteriyor. Mars’ın da Kova burcuna geçişi, enerjimizi toplamamız ve hedeflerimize odaklanmamız için bize destek olacak.

Haftaya Balık burcundaki Ay’ın etkisi altında başlayacağız, bu da duygusal dalgalanmalar yaşayabileceğimizi işaret ediyor. Ancak Mars’ın Oğlak burcundan ayrılmak üzere olması, işlerimize odaklanmamızı ve krizlerle başa çıkmamızı kolaylaştırabilir. Pazartesi günü, Ay’ın boşlukta olduğu saatlerde girişimde bulunmaktan kaçınmak ve Salı günü hareketli bir gün geçireceğiz.

Sevgililer Günü ise bu yıl gerilimli ve çekişmeli enerjilere sahip olacak. Mars’ın Plüton ile kavuşumu ve Venüs’ün dik açıları, duygusal açıdan zorlayıcı bir gün olabileceğini gösteriyor. Ay’ın Boğa burcuna geçişiyle birlikte güven duygusunda sarsılmalar yaşanabilir, dikkatli olunması gereken bir gün olacak.

Merkür ile Uranüs arasındaki dik açı, iletişim ve ulaşımda sorunlar yaşanabileceğini işaret ediyor. Ani fikir değişiklikleri ve iletişim kopukluklarına dikkat etmek önemli olacak. Ancak 15 Şubat, haftanın en olumlu günlerinden biri olabilir, yeni fırsatlar ve finansal çözümler için değerlendirilebilir. 15 Şubat’ı 16 Şubat’a bağlayan gece yarısında 27 derece Kova burcunda Parçalı bir Güneş tutulması oluşacak. Etkileri çok olumlu. Hafta başından beri oluşan gerginlik bu sayede kaybolacak.

Hafta sonu, yoğun iletişim ve sosyal aktiviteler için uygun bir zaman olabilir. İletişim ve ticari konularda anlaşmalar yapmak için fırsatlar yakalanabilir.

Koç ve Yükselen Koç  

Haftanın ilk günlerinde kariyerle ilgili konular ön planda olacak. Ancak, iş yaşamınızda dikkatli olmanız gereken manipülatif durumlarla karşılaşabilirsiniz. Aceleci davranmaktan kaçınarak, daha analitik bir yaklaşım sergilemeniz gerekiyor. Baskı unsuru yaratabilecek durumlara karşı tetikte olun. 

Aile ve ortak gelirlerle ilgili finansal destekler alabilirsiniz. Bu desteği doğru şekilde yönlendirerek gerekli yatırımları yapabilirsiniz. Ancak, finansal konularda dikkatli ve sorumlu olmanız önemli. 

15 Şubat’ta gerçekleşecek güneş tutulması, size eski neşenizi ve enerjinizi geri kazandıracak. Sosyal çevrenizden veya yeni tanışacağınız kişilerden beklenmedik teklifler alabilirsiniz. Ancak, bu tekliflerin basit olmadığını ve dikkatli olmanız gerektiğini unutmayın. 

Aşk hayatınızda da başınızı döndürecek gelişmeler olabilir. Kariyerinizde ise orijinal fikirlerinizi hayata geçirme fırsatı bulabilirsiniz. Hafta sonuna doğru gizli ilişkiler veya kaçamaklar söz konusu olabilir, bu konuda dikkatli olmanız önemlidir. 

Boğa ve Yükselen Boğa  

Haftanın başlarında kendinizi ifade etme biçiminiz ve iletişim becerileriniz oldukça önemli olacak. Kariyer alanında muhalefetle karşılaşsanız bile, kıvrak zekanız ve sağlam duruşunuzla bu sorunları aşabilirsiniz. İşinizde başarılı olmanızın takdir edilmesine rağmen, çekemeyen kişilerin sizi engellemeye çalışabileceğini unutmayın. Kararlı adımlarla ilerlemeli ve başarılarınızla onlara karşılık vermelisiniz. 

Özel hayatınızda önemli kararlar almadan önce detaylı bir düşünme süreci geçirmeniz gerekebilir. Objektif bir bakış açısıyla hareket ederek, olumsuz etkilerden arınarak kararlarınızı vermelisiniz. 

15 Şubat’ta gerçekleşecek güneş tutulması, kariyerinizde yeni bir dönemin başlangıcını müjdeliyor. Yeni hedefler belirleyebilir, sektör veya statü değişikliği yapabilirsiniz. Güçlü iletişim becerileriniz ve yüksek enerjinizle ortaklıklarınızın başarısına önemli katkılar sağlayabilirsiniz. Hedeflerinize doğru ilerlerken, çevrenizde dikkat çekebilir ve örnek bir figür olabilirsiniz. 

İkizler ve Yükselen İkizler  

Bu hafta hem ikili ilişkilerde hem de genel yaşamınızdaki beklentilerinizle ilgili agresif ve gergin hissedebilirsiniz. Özellikle eşinizle olan konularda ve ortak paylaşımlarınızda artan beklentileriniz gerginlik yaratabilir. Bu durum sizi ve eşinizi üzse de sorunları görmezden gelmek ileride daha büyük problemlere yol açabilir. Gerçekçi olmalı ve sorunların köküne inerek çözüm aramalısınız. Gerekirse bir terapiste başvurmakta çekinmemelisiniz. 

Kariyer hayatınızda hayalperestlikten uzaklaşmalı ve gerçekçi planlarınızı gözden geçirmelisiniz. Bu hafta, ışıldamanın yollarını araştırarak gerçeklerle yüzleşmelisiniz. Üzerinizdeki kısıtlamalar sizi daha mücadeleci hale getirebilir, ancak gerçekçi düşünerek hareket etmelisiniz. 

15 Şubat’ta gerçekleşecek güneş tutulması, yakın çevre iletişimlerinizi, seyahatlerinizi ve sosyal medya konularınızı hızlandıracak. Bu konularda kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilecek ve etkili bir şekilde iletişim kurabileceksiniz. 

Hafta sonuna doğru kariyerinizle ilgili bazı hayal kırıklıkları yaşayabilir ve belirsiz süreçlerle mücadele etme eğilimi içinde olabilirsiniz. Ancak, kararlılıkla hareket ederek ve zorlukları aşarak hedeflerinize doğru ilerlemeye devam etmelisiniz. 

Yengeç ve Yükselen Yengeç  

Haftanın başlarında, sakinliğinizi korumanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Özellikle ilişki içinde olduğunuz kişilerle yaşamınızın genel konuları üzerinde baskı ve yönlendirme sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu durumda önemli olan ayrıntılarda boğulmadan, gereksiz alınganlık yapmadan ve dikkatli bir şekilde sorunları atlatabilmek. 

Kariyerinizle ilgili beklenmedik durumlar ve plansız ufak problemlerle karşılaşabilirsiniz. Bu geçici zorlukları fazla önemsemeyerek atlatmalı ve geleceğinizle ilgili beklentilerinizi sürdürmelisiniz. 

15 Şubat’ta gerçekleşecek güneş tutulmasının etkisiyle finansal ve ortaklı projelerinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Geçmişten gelen borçlar veya finansal sorunlar üzerinde çözümler bulmak daha kolay olabilir. Ayrıca bu dönemde kuracağınız ilişkiler ve ortaklıklar geleceğe olumlu etkiler sağlayabilir. 

Hafta sonuna doğru iletişimlerde yalanlara ve yanılgılara karşı dikkatli olmalısınız. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle bazı sorunlar yaşayabilir ve net kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Dost canlısı ve samimi biri olarak, arkadaş seçiminde titiz davranarak olumlu ilişkilere odaklanmalısınız. 

Aslan ve Yükselen Aslan  

Haftaya iş ortamınıza ve iş ilişkilerinize odaklanarak başlayacaksınız. Ancak monoton gelen durumlar ve sıradanlıktan kaçma isteği içinde olabilirsiniz. Bazı durumlardan uzaklaşıp, olayları uzaktan izlemek isteyebilirsiniz. Ayrıca ev ve aile işleriyle ilgili rutin konular sizi baskı altına alabilir ve üzerinizde ekstra iş yükü hissi yaratabilir. 

15 Şubat’ta gerçekleşecek güneş tutulması birebir ilişkilerinizde daha aktif bir rol üstlenmenizi gerektirebilir. Partnerinizin ve iş ortağınızın taleplerini gözden geçirebilir ve çözüm odaklı yaklaşımlar arayabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin motivasyonunu ve davranışlarının altında yatan nedenleri analiz etmek bu durumda çok önemli. İş yaşamınızda da özverili çalışmanızın karşılığını alabilir ve statünüzde yükselme veya terfi gibi gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

Bu hafta özellikle özel hayatınızla ilgili kararlar almadan önce dikkatli düşünmelisiniz. Haklı olduğunuz durumlarda dahi haksız konuma düşmemeye özen göstermeli ve kararlarınızı mantıklı bir şekilde vermelisiniz.  

Başak ve Yükselen Başak  

Bu hafta partnerinizle aranızda önemli konuşmalar ve ilişkinizi şekillendirecek yapılanmalar olabilir. Sorunların kökenlerini açıkça konuşarak çözümlemek isteyebilirsiniz. Sezgilerinize güvenerek hareket etmek ve karşınızdakini anlamaya odaklanmak önemli olacak. Önyargıdan uzak, sessiz bir dinleyici olmanız, iletişimi güçlendirecek ve sorunlara çözüm bulmanıza yardımcı olacaktır. 

Ailenizle olan ilişkilerinizde henüz tam olarak yerine oturmamış taşlar olabilir. Bu durumda sabırlı olmanız ve beklemeyi tercih etmeniz gerekebilir. Kariyerinizde de şartların istediğiniz seviyede olmadığını fark edebilirsiniz. Sabırlı olmalısınız. 

15 Şubat’ta gerçekleşecek güneş tutulması, beklentilerinizi oluştururken gerçekçi olmanız gerektiğini vurgular. Hafta başında zeminin biraz kaygan olduğunu göz önünde bulundurarak, terfi ve zam gibi konuları haftanın ikinci yarısından sonra ele almanız daha uygun olacaktır. Rekabetlere ve kişisel hırslara karşı dikkatli olmalısınız, çünkü bu durum özel hayatınıza olumsuz şekilde yansıyabilir. 

Terazi ve Yükselen Terazi 

Haftanın başlarında eviniz ve ailenizle ilgili bazı sorumluluklarla yüzleşebilirsiniz, bu durum hayatınızı etkileyebilir. Gayrimenkul alım satımı veya evinizdeki yenileme ve bakım gibi konularda sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu sorunlar genellikle ertelenmiş veya görmezden gelinmiş durumların birikimi. İtibarınızı korumak için sorumlulukları tek başınıza üstlenmek isteyebilirsiniz, ancak yardım istemekten çekinmemelisiniz. 

Eğer bir ilişkiniz varsa, haftanın başlarında yaşadığınız sorumluluklar ve kasvetli enerjiler nedeniyle partnerinize karşı sıkılabilir veya onu suçlayabilirsiniz. Ancak işlerinizi tek başınıza halletmek yerine yalnız kalarak sorunları çözmek daha mantıklı olacaktır. Aşk ilişkilerinde özgürlük sorunları ortaya çıkabilir, bu da kurulan bağlarda zorlanmaya neden olabilir. 

15 Şubat’ta gerçekleşecek güneş tutulması ile birlikte olumlu ve akıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınızdan kurtulma ve hafiflemenin tadını çıkarabilirsiniz. Haftanın ortasından itibaren aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler ve yeni başlangıçlar yaşanabilir. Evli Teraziler için çocuk sahibi olma düşüncesi cazip hale gelebilir. Ancak ilişkilerde kadersel etkilerin olduğunu unutmamalısınız, bu dönemde hem bitişler hem de başlangıçlar yaşanabilir. 

Akrep ve Yükselen Akrep 

Bu hafta başından itibaren, yakın çevrenizdeki iletişimler ve sosyal çevrenizdeki gündem yaratan konular ön planda olabilir. Bazı kişilerin kendi hayatlarındaki problemlerle uğraşırken onlara destek olma isteği içinde olabilirsiniz. Ancak unutmayın ki herkesin sınavı farklıdır ve bazıları için sınavlar çok zorlu olabilir. Bu dönemde hayatın ciddi yanlarını daha iyi anlayabilir ve sorumlulukları idrak edebilirsiniz. 

15 Şubat’ta gerçekleşecek güneş tutulması, kariyer ve aile hayatınızdaki sorunlara yeni ve etkin çözümler bulmak isteğiyle birlikte gelebilir. Finansal sorunlarınızla ilgili aile içinde meydana gelen değişimlerden yeni fırsatlar çıkarabilir ve krizleri avantaja dönüştürebilirsiniz. 

Tek taraflı bir tutkuya kapılmış ve karşılık bulamamış olanlar için bu tutulma, duygusal labirentten çıkmak ve yeni bir karar almak için bir fırsat sunabilir. Hayatınızda yeni ufuklar keşfetme ve özgürleşme zamanı geldiğini görebilirsiniz. Kariyer hayatınızda da yeni başlangıçlar ve projeler için uygun bir dönem olabilir, önemli olan nereden başlayacağınızı bilmektir. 

Yay ve Yükselen Yay 

Haftanın başından itibaren maddi ve finansal konularda yaşadığınız kısıtlamalar ve özel yaşamınızdaki sorunlar sizi son derece zorlayabilir. Bu durumlar karşısında hayatınızı dönüştürme isteğiyle dolu olabilirsiniz ve her türlü çözümü denemeye açık olabilirsiniz. Ancak hırslarınıza kapılmadan ve bütünsel bir bakış açısıyla durumu değerlendirmeniz önemli. Aksi takdirde heyecanlı bir çıkış, size zarar verebilir. Eğitimle ilgili işlerinizde finansal beklentilerinizde uyum sağlayamayabilir ve bu da bazı ertelemelere yol açabilir. 

15 Şubat’ta gerçekleşecek güneş tutulması etkisiyle, kardeşleriniz ve yakın çevrenize yapacağınız yardımlar için kendi hayatınızdan fedakarlık yapma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Önemli olan onların yanında olmak ve destek olabilmektir. Kariyerinizde ise kısa vadeli hedeflerinizi gerçekleştirmeye odaklanmalı ve bu sürecin uzun vadeli sonuçlarını da göz önünde bulundurmalısınız. Aceleciliğinizden kaynaklanan hatalarla yüzleşebilirsiniz, bu nedenle adımlarınızı dikkatle atmaya özen gösterin. 

Aşk hayatınızda, karşınızdaki kişinin duygularını beslemeyi ve sevginizi göstermeyi ihmal etmeyin. Sevmek ve sevilmek hayatın en güzel yanlarından biridir ve bu duyguları paylaşmaktan çekinmeyin. 

Oğlak ve Yükselen Oğlak  

Haftanın ilk günlerinden itibaren kendinizi ve hayatınızı istediğiniz gibi yönlendiremiyor olmanızı karşı tarafa yüklemek isteyebilirsiniz. Partnerinizle ilişkinizde kıskançlık ve baskı gibi sorunlar yaşayarak ilişkinizde mesafe koymak isteyebilirsiniz. Ancak yaşam özgürlüğünün kısıtlanması ve üzerinizde baskı kurulması hoş karşılanmayacak bir durumdur. Bu nedenle, birbirinizi incitmeden ve destekleyerek bu hayat yolculuğunda ilerlemek önemli. Maddi konularla ilgili yanılgılara düşebilirsiniz ancak maddi projelerinizde her şeyin bir risk taşıdığını unutmamalısınız. 

15 Şubat’ta gerçekleşecek güneş tutulması etkisiyle ailevi konularda finansal sorunlarla başa çıkmak zorunda kalabilir ve geçmişten gelen sorunlara son vermeye kararlı olabilirsiniz. Maddi projelerinizden istediğiniz haberleri alarak yeni başlangıçlar yapabilir ve ek gelirler elde edebilirsiniz. Eşinize finansal destek vermeniz gerekebilir ve ortak gelecek amaçlarınız için fedakarlık yapmanız önemlidir. Hafta sonuna doğru, yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ve sürpriz haberler öne çıkabilir. 

Bu hafta sağlığınıza dikkat etmeli ve yorgunluğunuzu atmak için çaba göstermelisiniz. Aksi takdirde tükenmiş enerjinizle bir şey yapmanız zor olabilir. 

Kova ve Yükselen Kova  

Bu hafta boyunca sahnede aktif rol almanız gereken bir dönem olacak. Tüm yeteneklerinizle ortaya çıkmalı ve beklediğiniz değerlerin ve yaşamınızdaki kilit noktaların yavaş yavaş çözüldüğünü göreceksiniz. Özellikle hafta ortasından itibaren sosyal çevrenizin desteğiyle önemli ve geleceğe dönük projelerinizi gerçekleştirmek için fırsatlarla karşılaşacaksınız. Beklediğiniz her şey, heyecanla karşılanacak bir şekilde hayatınıza girecek. 

15 Şubat’ta gerçekleşecek güneş tutulmasıyla hayatınıza dahil olmak isteyen kişilere karşı dikkatli olmanız önemlidir. Aşk ve ilişki konularında istikrarlı bir gelecek vaat edebilirler ancak sözlerin gerçeklerle ne kadar uyumlu olduğunu görmek için zaman tanımalısınız. Aşk hayatınızda sürprizlerle karşılaşabilir ve partnerinizle birbirinizi şımartabilirsiniz. Geçmiş ilişkiler ve aşklar da gündeminizde olabilir, ancak duygusal tuzağa düşmemeye dikkat etmelisiniz. Hafta sonunda, sosyal çevrenizle finansal sorunlar nedeniyle bazı gelgitler yaşayabilirsiniz, bu konuda dikkatli olmalısınız. 

Balık ve Yükselen Balık 

Haftaya sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkilerinizle ilgili önemli gelişmelerle başlayabilirsiniz. Dostlarınızın sizi anlamadığını düşündüğünüz konularda objektif bir bakış açısı geliştirerek olaylara daha iyi hakim olabilirsiniz. Kendinizi sorgulayabilir, hayatınızdaki amaçlarınızı ve ideallerinizi gerçekleştirmek için yeni düşünce kalıpları benimsemek isteyebilirsiniz. 

Bu hafta yaşama bir mola vererek seyahat planları yapmak ve yolculuk esnasında düşüncelere dalıp doğru kararlar almak için harika bir zaman olabilir. Finansal eksikliklerinizle başa çıkmak için mücadele etmek isteyebilir ve geçmişte kurduğunuz düzeni gözden geçirerek yeni bir yaklaşım benimseyebilirsiniz. Ancak bu süreçte esnek olmak ve işbirliği yapmak önemlidir, baskıcı bir tutumdan kaçınmalısınız. 

15 Şubat’ta gerçekleşecek güneş tutulmasıyla ruhsal ve psikolojik anlamda arınma fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Geçmişten gelen ve farkında olmadığınız problemleri çözmek için yakın çevrenizle önemli ve gizli görüşmeler yapabilirsiniz. Bu görüşmeler sırasında bazı gizlenen konularla yüzleşmeniz gerekebilir. Bu süreç, içsel huzurunuzu yeniden bulmanıza ve hayatınızda pozitif değişiklikler yapmanıza yardımcı olabilir.