EkonomiGündem

Akaryakıta gelen zamlar bankalara fırsat oldu: Bu bankaya ait kartı olana para verilecek!

Akaryakıt fiyatlarında büyük zam gündemdeyken, bankaların benzin, motorin kampanyaları merak konusu oldu. İş Bankası tarafından akaryakıt kampanyası açıklaması geldi. Akaryakıt sektöründe geçerli olacak kampanyanın 15 Şubat tarihine kadar geçerli olacağı bildirildi. Kampanyaya katılanlar ise 150 TL kazanacak.

Akaryakıt fiyatlarında özellikle motorine gelen zammın ardından sürücüler müşterileri oldukları bankaların kampanyalarını merak eder oldu. İş Bankası tarafından da bir akaryakıt kampanyası duyurusu geldi. Bankadan alınan bilgilere göre, Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 600 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerinde kullanılmak üzere 150 TL MaxiPuan verilecek.

İŞ BANKASI AKARYAKIT ÖDÜLÜ KULLANIMI DETAYLARI;

Kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir.

MaxiPuanlarınız 21 Şubat 2024 tarihinde kartınıza yüklenecektir.

MaxiPuanların son kullanma tarihi 31 Mart 2024 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.

Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 150 TL MaxiPuan kazanabilir.