Ekonomi

Karşınızda Türkiye’nin açık ara en uygun fiyatlı arabası!

Son dönemlerde ülkemizde araba meraklılarına ilgilendiren pek çok yeni haberler yayınlanıyor. Uygun fiyatlı araba arayan otomobil meraklılarına müjde geldi. Diğer otomobillerle kıyaslandığında açık ara en uygun fiyatlı araç Fiat markasının Fiorino modeli oldu.

Geçtiğimiz günlerde araç maliyetlerinde oluşan zamlarla birlikte yeni araç fiyatlarında da yükseliş yaşandı. Düşük bütçeyle otomobil sahibi olmak isteyenler için de seçenekler mevcut. Bunlardan birisi de ülkemizde şu an açık ara en uygun fiyatlı model olan Fiat Fiorino oldu.

En ucuz araba Fiat Fiorino

Haberimize konu olan otomobil Fiat Fiorino, baz donanım seviyesinde 1,4 litrelik hacimde olan benzinli motorla alıcılara sunuluyor. 77 beygir gücüne sahip olan bu motor, manuel şanzıman ile birleşerek, kullanıcılarına ihtiyaç duydukları yeterli performansı ve aynı zamanda ekonomik yakıt tüketimini vaat ediyor. Özellikle şehir içi kullanımlarda tercih ediliyor. Ayrıca hafif ticari ihtiyaçların giderilmesi için tasarlanmış olan Fiat Fiorino, sahip olduğu özelliklerle geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor.

Fiat Fiorino satışa sunulduğu uygun fiyatıyla birlikte özellikle küçük ve orta ölçekli işletmeler tarafından daha sık tercih ediliyor. Aynı zamanda aileler ve bütçe dostu uygun fiyatlı bir araç sahibi olmak isteyen bireyler için cazip bir tercih olmayı sürdürüyor.

Fiat Fiorino ile ilgili detaylar

Fiat Fiorino’nun güncel fiyatları, piyasada mevcut olan diğer sıfır kilometre araçlara kıyaslandığı zaman hala daha uygun fiyat sunuyor. Bu durum, Fiat Fiorino’yu ekonomik anlamda yatırım kaynağı olarak değerlendiren otomobil meraklıları için ideal bir seçenek haline getiriyor.

 

Fiorino’nun tüketicisine sunmuş olduğu avantajlar arasında, geniş iç hacmine sahip olması ve aynı zamanda yük taşıma kapasitesinin fazla olması da bulunuyor. Bu özellikler, Fiorino’yu özellikle ticari amaçlı kullanan kişiler için vazgeçilmez kılıyor.

 

Modelin donanım seçenekleri ve fiyatlarıyla ilgili detaylar haberimizin devamında bulunuyor.

1.4 Fire 77HP Final Pop Manuel Benzin

Fiyatı: 654.900 TL

1.4 EKO (LPG) 77HP Final Pop Manuel Benzin/LPG

Fiyatı: 674.900 TL

1.3 M.Jet 95Hp Pop Manuel Dizel

Fiyatı: 741.900 TL

1.4 Fire 77HP Final Safeline Manuel Benzin

Fiyatı: 669.900 TL

1.4 EKO (LPG) 77HP Final Safeline Manuel Benzin/LPG

Fiyatı: 689.900 TL