İzmir Haberleri

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihara kalkışan koca tutuklandı

İzmir’de 21 Aralık’ta Yalı Mahallesi’nde, Gözde Karamus’un (29) önü, boşanma aşamasındaki eşi Serdar Karamus (31) tarafından kesildi. Gözde’nin işsiz olduğu bilinen Serdar Karamus, yanındaki tabanca ile eşine üç el ateş etti, onu sırtından ve başından vurarak hayatını kaybetmesine neden oldu. Ardından aynı silahı kendi çenesinin altına dayayıp tetiğe dokundu.

Korkunç olayın duyulması üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Gözde Karamus’un sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırıldığı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bildirildi. Serdar Karamus ise ağır yaralı olarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü.

Tedavisi tamamlandıktan sonra tutuklandı

Serdar Karamus’un tedavisi tamamlandıktan sonra dün hastaneden taburcu edildiği öğrenildi. Ancak, çenesine isabet eden kurşun nedeniyle konuşamadığı belirtilen Karamus, hemen adliyeye sevk edilerek tutuklandı. Karamus’un daha sonra avukatıyla ifade vereceği belirtildi.

Gözde Karamus’un cenazesi, İzmir’de toprağa verildi. Bu üzücü olay, boşanma süreçlerinin ne kadar tehlikeli sonuçlara yol açabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.