Market Aktüelleri

Migros kağıt havlu ve ayçiçek yağında dev indirim yaptı! Duyanlar markete akın etti!!!

Migros market, müşterileri için en uygun kampanyaları yaparak, enflasyonun getirisi olan geçim zorluklarına destek oluyor. Migros zincir marketler bu sefer de en önemli ürünlerde büyük kampanya yaptı. Vatandaşlar Migros marketi yakından takip etmeye devam edecek gibi görünüyor.

Migros zincir marketler bu sefer de kombili ayçiçek yağı ve peçetede indirime koştu. Yaptığı indirimler ile müşterilerine destek olan Migros market, yeni indirimini vatandaş ile paylaştı. İşte tüm detaylar…

Migros müşterisini her zaman düşünüyor!

Ülkemizin en önde gelen marketlerinden ve perakende zincirlerinden biri olan Migros Zincir Market, alışveriş sever müşterilerine  yönelik dev bir kampanyaya imza attı. 25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olacak olan ve bu yeni yapılan kampanya ile ilgili Migros Market, kendi müşterilerine özel olarak indirimler sunuyor. Son olarak bu dönemde gerçekleştirdiği dev kampanyalar ile tüketicilerin ilgisini çekerek beğenilerini toplayan Migros Market, bu seferde tuvalet kağıdı, ayçiçek yağı gibi  ütünleri ile dikkat çekici indirimler yapmaya devam ediyor.

İşte dev kampanyalı ürünler

Migros Marketin en yeni kampanyası olan ve bu kapsamda, 2 litre olan ayçiçek yağı ve 8’li olan kağıt havlu ürünleri içerisinde özel fiyatlar sunulmaya devam ediyor. 25 TL ve üzeri olan, alışveriş yapmakta olan herkes bu indirimlerden kolaylıkla yararlanabilecekler. Özellikle de son zamanlar içerisinde artarak fiyatları göz önünde bulundurulduğunda, Migros marketin bu kampanyası ile birçok tüketici için en büyük avantaj olarak öne çıkmadı planlanıyor.

Migros market, kendi uygulaması olan sanal market uygulaması ile  fiziksel olan mağazaları aracılığı ile de gerçekleştirilmekte olan  25 TL ve üzeri alışverişleriniz de, Komili markaya sahip 2 litre ayçiçek yağını 89,90 TL’ye indirirken, Sofia markasına ait olan 8’li pamuk katkılı olan kağıt havluyu da 70 TL’ye kadar indirerek müşterilerine sunuyorlar. Bu özel sunulan tüm fiyatlar, Migros markete ait olan ve  müşterilerine kaliteli ürünleri daha  da uygun fiyatlara satma  fırsatı yaratıyorlar.