EkonomiGenel

Çiftçilere bu habere çok sevinecek! Elektrikli Traktör dönemi başladı!

Çiftçiyi mazot derdinden kurtararak, maddi anlamda rahatlatacak olan “Elektrikli Traktör” müjdesi verildi. Çiftçiyi mazot masrafından kurtararak, işlerini daha da kolay hale getirecek olan elektrikli traktörler, tamamen yerli ve milli olacağı açıklandı.

Çiftçinin en büyük sorunlarından biri olan mazot masrafına son verecek elektrikli traktör, Tamamen yerli ve milli üretim olan ZY elektrikli traktör gücü, teknolojisi, performansı ve bataryasıyla oldukça güçlü olarak dikkatleri çekiyor. Detaylar işte sizlerle…

ZY elektrikli traktör tarlada verimi de artıracak!

Çiftçiyi mazot masrafından kurtaracak olan, elektrikli traktör, aynı zamanda tarlada kusursuz bir performans da sunarak verimliliği artması ve tamamen yerli üretim olan ZY elektrikli traktör gücü ile çalışması, dikkatleri çekerken, performansı ve bataryası ile çiftçileri hem mazot masrafından kurtaracak hem de, işlerini daha da kolay hale getirecek.

Elektrikli traktörün özellikleri neler?

ZY elektrikli traktörün elektrikli motoru, elektrik enerjisini hareket enerjisine çevirerek, elektrikli motorlarda tork, devamlı elde ediliyor. Üstelik hem sessiz çalışıyor hem de daha verimli ve güçlü kullanım sunuyor.

Geliştirilen yazılımlar ile yönetilen batarya paketi ile dikkatleri üzerine çeken, ZY elektrikli traktör, tahrik sistemi sayesinde yüksek ise oranda tork elde edilebilirliği ile çiftçilerin gözdesi olacak gibi görünüyor.

Zy elektrikli traktörde kullanılan tüm aksamlar, en yüksek verimi ve torku alacak biçimde özel olarak tasarlandığı bilgisine ulaşırken, ekektrikli motorların bakım ve tamir masraflarının ise oldukça düşük olduğu bilgisi elde edildi

Enerji masrafında ise yüzde 90 tasarruf sağlayan elektrikli traktör, elektrik enerjisinin olduğu her yerde de şarj kolaylığı sağlıyor.

Tüm bunlara ek olarak, en önemli özellik olarak dikkatleri çeken, ZY elektrikli traktörde kullanılan akıllı ekran, çiftçilerin ihtiyaç duyduğu teknik verilere ulaşım kolaylığı sunuyor.

Akıllı ekranda bulunan özellikler ise şu şekilde;

Şarj oranını gösteren şarj göstergesi

Şarj seviyesi %15’ten az olduğu zaman otomatik uyarı sistemi ile uyarı veren sistem

Enerji tüketim değerlerini gösteren gösterge paneli

Hız göstergesi paneli  ve GPS konum hizmeti sağlıyor.