Personel Alımı

Dicle Üniversitesi Personel Alım İlanı Başladı

Dicle Hastanesi 20 farklı branş üzerinden KPSS puanıyla personel alımını başlatıyor. Peki KPSS şartı, branşlar ve şartları neler? Branşlara göre kaç personel sayısı belirlendi? Dicle Hastanesi personel ilanına başvuru nasıl yapılır?

Dicle Hastanesi personel ilanı için Rektörlükten duyuru geldi. Direkt olarak KPSS puanı baz alınacak olan bu ilanda başvuru süreci başladı. Peki başvurular nereden yapılıyor?

Dicle Hastanesi 2024 Personel Alımı Branşları Neler?

Resmî Gazete de yayınlanan Dicle Hastanesi personel alımındaki branşlar çoğunluğu sağlık bölümleri olmakla birlikte; Diyaliz teknikeri, Acil Tıp Teknisyeni, Hemşire, Ebe, Tıbbi Laboratuvar Teknikeri, Tıbbi Sekreter, Hasta bakım personeli, Biyomedikal cihaz teknikeri, Bilgisayar teknisyeni, Gassal, Büro personeli, Makine mühendisi, Mütercim tercüman ve Kütüphaneci, Radyoterapi teknikeri, Şoför, Koruma ve güvenlik görevlisi, Biyomedikal mühendisi ve Temizlik Görevlisi branşlarına ayrılmıştır.

Dicle Hastanesi Branş Sayısı ve Şartları Neler?

Dicle Hastanesi 30 yaşını doldurmamış olması suretiyle; 2 Tıbbi sekreter, 2 Acil Tıp Teknisyeni,

1 Ebe alımı için Ebelik lisans mezunu şartı, 3 Tıbbi Laboratuvar teknisyeni ön lisans mezunları,

1 Sağlık Teknikeri Diyaliz alımında ön lisans programı mezun şartı, MEB onaylı Türk İşaret Dili Belgesi ve Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon Eğitim Belgesine sahip olma şartı bulunuyor.

1 Radyoterapi Teknikeri alımı için Radyoterapi Ön lisans mezunu olmak, 1 Büro Personeli alımı için lise mezunu olmakla beraber MEB onaylı Klavye Teknikleri Belgesi ve Bilişim Teknolojileri Donanım Sertifikasına sahip olma şartı vardır. 2 Büro personeli alımı için ilgili bölümün kütüphanecilik şartlarına uygun olmak. 1 Büro personeli alımı için ilgili ön lisans programlarının İngilizce çevirmenlik bölümü şartlarına uygun olmak, 1 Büro personeli alımı da Adalet ön lisans mezunu olma şartıyla alım yapacaktır. Lisans mezunu 3 büro personelinde şartlar hızlı klavye kullanımı eğitim belgesi ve bilgisayar işletmenliği sertifikası şartıdır. 2 Büro personeli alımında ilgili programların işletme, muhasebe ve finans şartlarına uygun olmak gerekiyor.

15 destek personeli alımı lise mezunu ve hijyen belgesi şartı, 6 destek personeli alımı lise mezunu olmak, 8 destek personeli hasta bakımı ve temizliği alanında liselerin ilgili programından mezun olma şartı vardır. Diğer branşlar ise ilgili pozisyonun şartlarına uyum sağlamak olarak belirlenecektir. Başvurular Dicle Üniversitesi web sitesi üzerinden yapılacaktır.