GündemHava Durumu

Ege’de bu illere saat verildi: İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Kütahya, Afyon dikkat!

Hava durumu açıklaması geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 21 Şubat hava durumu raporu yayınlandı. Meteoroloji’den alınan verilere göre, bugün Ege Bölgesi’nde hava öğle saatlerinden sonra bazı illerde sağanak yağışlı geçecek. Öte yandan bölge genelinde sabah ve gece saatleri için sis uyarısı yapıldı. Özellikle yola çıkacak sürücülerin dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU RAPORU

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin yerel olmak üzere hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 10°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra hafif yağmurlu

DENİZLİ °C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu

İZMİR °C, 15°C
Parçalı bulutlu

MANİSA °C, 14°C
Parçalı ve çok bulutlu

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak Yapılan Son Değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz (Ordu hariç) Doğu Anadolu’nun güneyi, Güneydoğu Anadolu ile Kırklareli, Tekirdağ, Kütahya, Afyonkarahisar, Muğla, Ankara’nın kuzey ve doğusu, Kırıkkale, Çankırı ve Yozgat çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusunun yükseklerinde yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunun kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır. Bu sabah ve gece saatlerinde İç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis ile birlikte doğu kesimlerde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.